Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekend weg Pasen

Bent u van plan om een lang weekend weg te gaan tijdens Pasen? Wij ontvangen u graag in één van onze Valk Exclusief hotels. Bekijk de selectie van alle Paasarrangementen, of bestel de Pasen Brunchbox to Go bij uw Valk Exclusief hotel!

Boek een weekend weg Pasen

 • Paasarrangementen

  Bij verschillende hotels

  Paasarrangementen

  • 1/2/3x overnachting
  • 1/2/3x luxe ontbijt
  • 1/2x driegangendiner
  • Aanbod kan per hotel verschillen
 • Paasbrunch & Live Cooking

  Speciaal voor u

  Paasbrunch & Live Cooking

  Geniet deze Pasen met de hele familie van ons luxe live cooking-buffet of paasbrunch. Onze ervaren keukenbrigade maakt uw brunch of diner live voor u klaar, zodat u kunt genieten van heerlijke lekkernijen.

  Viert u Pasen bij ons?

 • Valk Cadeaucard

  Paas Special

  Valk Cadeaucard

  • Gratis Paas presentje
  • 5 jaar jaar geldig
  • Vrije keuze voor bedrag
  • Te verzilveren bij alle Van der Valk hotels

  Met de Valk Cadeaucard zet u deze paasdagen uw geliefden, familie of vrienden in het zonnetje.

Lekker een lang weekend weg met Pasen

Wilt u er even tussenuit en onbezorgd genieten? Bij Valk Exclusief is dit zeker mogelijk, wanneer u een weekend weg gaat tijdens Pasen. We begrijpen natuurlijk dat u thuis aan een lekkere brunch doet tijdens Pasen en daarna de dag pas echt gaat beginnen. En dat kan bij ons ook perfect. Met ons speciale Paas-arrangementen kunt u namelijk de hele Pasen bij ons vertoeven met onder andere twee dagen een heerlijke Paasbrunch. Een weekendje weg Pasen in een comfortabel Van der Valk hotel, wie wil dat nou niet?

Weg met Pasen

Ook wanneer u een weekend weg gaat tijdens Pasen zijn (bijna) alle arrangementen gewoon te boeken bij onze hotels. Zo kunt u gezellig met het hele gezin met korting een dagje naar een dierentuin of pretpark voor een extra aantrekkelijke prijs. Ook zijn er actieve arrangementen te boeken waaronder bijvoorbeeld een dagje golfen of fietsen, naast de arrangementen voor een weekend weg Pasen.

Dagje weg met Pasen

Geniet 's avonds van de gerechten uit ons restaurant tijdens een weekendje weg met pasen, speciaal samengesteld om extra te genieten tijdens de Paasdagen. Het is ook mogelijk om à la carte te eten, onze chefs bereiden graag een heerlijke maaltijd voor u. Op onze kaart zijn tal van heerlijke gerechten te vinden welke veelal afkomstig zijn uit de Franse keuken. Daarnaast werken we met dagverse producten die vanuit de regio geleverd worden. Zo kunt u nog meer genieten van een heerlijke maaltijd tijdens uw weekend weg met Pasen of wanneer u last minute dagje weg Pasen zoekt.

Weekend weg Pasen

Welk Van der Valk hotel gaat dit jaar het weekend weg met Pasen worden? Voor de bereikbaarheid van onze hotels en restaurants maakt het niet uit. Bijna al onze hotels zijn zo gelegen dat u ze makkelijk kunt bereiken. Of u nu met uw eigen vervoer of het openbaar vervoer komt.

Meer informatie over activiteiten tijdens de feestdagen