Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekend weg Pasen

Bent u van plan om een lang weekend weg te gaan tijdens Pasen? Wij ontvangen u graag in één van onze Van der Valk hotels.

Boek een weekend weg Pasen

Lekker een lang weekend weg tijdens Pasen

Wilt u er even tussenuit en onbezorgd genieten? Bij Van der Valk is dit zeker mogelijk, wanneer u een weekend weg gaat tijdens Pasen. We begrijpen natuurlijk dat u thuis aan een lekkere brunch doet tijdens Pasen en daarna de dag pas echt gaat beginnen. En dat kan bij ons ook perfect. Met ons speciale Paas-arrangement kunt u namelijk de hele Pasen bij ons vertoeven met onder andere twee dagen een heerlijke Paasbrunch. Een weekend weg met Pasen in een comfortabel Van der Valk hotel, wie wil dat nou niet?

Arrangementen

Ook wanneer u een weekend weg gaat tijdens Pasen zijn (bijna) alle arrangementen gewoon te boeken bij onze hotels. Zo kunt u gezellig met het hele gezin met korting een dagje naar een dierentuin of pretpark voor een extra aantrekkelijke prijs. Ook zijn er actieve arrangementen te boeken waaronder bijvoorbeeld een dagje golfen of fietsen.

Diner Pasen Van der Valk hotel

Kom 's avonds lekker eten in ons restaurant en geniet van een uitgebreid buffet, speciaal samengesteld om extra te genieten tijdens de Paasdagen. Naast het buffet is het ook mogelijk om à la carte te eten, onze chefs bereiden graag een heerlijke maaltijd voor u. Op onze kaart zijn tal van heerlijke gerechten te vinden welke veelal afkomstig zijn uit de Franse keuken. Daarnaast werken we met dagverse producten die vanuit de regio geleverd worden. Zo kunt u nog meer genieten van een heerlijke maaltijd tijdens uw weekend weg tijdens Pasen.

Bereikbaarheid en ligging

Welk Van der Valk hotel of restaurant gaat dit jaar het weekend weg tijdens Pasen worden? Voor de bereikbaarheid van onze hotels en restaurants maakt het niet uit. Bijna al onze hotels en restaurants zijn zo gelegen dat u ze makkelijk kunt bereiken. Of u nu met uw eigen vervoer of het openbaar vervoer komt.

Meer informatie over onze hotels