Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg Pinksteren

Bent u van plan om een weekendje weg tijdens de Pinksteren te plannen? Kom dan gezellig logeren bij één van de Van der Valk hotels in Nederland. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Tijdens het Pinksterweekend is het altijd erg gezellig in onze hotels en zijn er mooie arrangementen en kortingen voor onze gasten.

Boek een weekendje weg Pinksteren

 • Pinksterbrunch

  Pinksterbrunch

  • Verschillend assortiment per hotel

  Uitslapen om vervolgens aan te schuiven bij een verrukkelijke brunch, dat doet u bij deelnemende Valk Exclusief hotels.

 • Pinksteren Live Cooking

  Pinksteren Live Cooking

  • Verschillend assortiment per hotel

  Onze ervaren keukenbrigade maakt uw diner live voor u klaar, zodat u kunt genieten van heerlijke lekkernijen.

Lang weekend weg tijdens Pinksteren

Doordat Pinksteren een extra vrije dag biedt, tweede Pinksterdag, is het natuurlijk extra voor de hand liggend dat u er even een weekend tussenuit wilt. Bij Van der Valk begrijpen we dat en doen we er alles aan om het u zo goed mogelijk naar wens te maken. Onze hotels zijn gemakkelijk te bereiken en liggen allemaal in de buurt van snelwegen en knooppunten.

Arrangementen

Tijdens uw weekendje weg met Pinksteren bieden wij verschillende arrangementen aan. Deze arrangementen hebben niet alleen als doel om het u nog aangenamer te maken om een weekendje weg in te vullen. Daarnaast profiteert u van extra kortingen door een arrangement te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan de dierentuin terwijl u een weekendje weg bent met Pinksteren?

Heerlijk dineren

Naast onze standaard arrangementen is het ook mogelijk om een dinerarrangement te boeken. Met dit arrangement kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid diner tijdens uw weekendje weg met Pinksteren. U kunt zelf een heerlijk driegangendiner samenstellen met behulp van onze uitgebreide kaart. Op onze kaart zult u veel traditionele gerechten tegenkomen uit de Franse keuken. Daarnaast bereiden we veel van onze gerechten met dagverse en regionale producten. Tevens hebben we regelmatig buffetten in onze restaurants. Kijk voordat u naar ons hotel toekomt of we dit ook aanbieden tijdens uw weekendje weg met Pinksteren. Zo kunt u precies uw Pinksterweekend invullen zoals u wilt en en kunt u uitgebreid genieten van al het plezier dat u kunt beleven tijdens een overnachting bij Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels