Direct naar de contentDirect naar de footer

Wellness aanbieding

Het leven wordt alsmaar drukker. Toenemende stress, depressies en burn-outs zijn het resultaat. Geregeld ontspannen is de enige manier om eraan te ontkomen. Dat kan perfect met een wellness aanbieding in een van onze hotels. U ontdekt een manier van verwennerij, zoals u die nooit eerder ervaren heeft. Steeds meer hotels bieden een leuke wellness aanbieding aan. Langer zoeken naar een plaats om te ontspannen is niet langer nodig. Boek snel een wellness aanbieding met overnachting bij één van onze hotels. Beklagen zult u dat zeker niet. Terugkeren voor de verkwikkende wellness met overnachting aanbieding zit er daarentegen met zekerheid in!

Boek een wellness aanbieding

Wellness bij Van der Valk

Wellness bij Van der Valk

Bent u op zoek naar een wellness? Maak van een dagje wellness een compleet verblijf met het wellness arrangement.

Stelt u zich eens voor: u heeft een drukke week achter de rug. U wilt er eigenlijk wel eens tussenuit. Het moet niet te ver weg zijn, niet te duur en hoeft niet meteen met vakantie. Boekt u dan een verblijf bij een Valk Exclusief Hotel.

Vele wellness overnachting aanbiedingen

U weet niet wat u mist, als u nog niet kennis maakte met een voordelige wellness aanbieding. U geniet er samen met uw partner, familie of vrienden van vele wellness mogelijkheden. Wat dacht u van een romantisch verblijf in een verwarmd zwembaden of van een stomend bezoek aan een Finse sauna en Turks stoombad? Van der Valk legt zijn bezoekers graag in de watten met een van de perfecte wellness aanbieding. Met een leuk wellness arrangement geniet u gratis van alle mogelijkheden. Vele comfortkamers en luxe suites beschikken vaak over een privé whirlpool met regendouche.

Kies de geschikte wellness aanbieding voor u

Bij Valk Exclusief is er een grote keuze in wellness aanbiedingen: bijvoorbeeld een heerlijk verwarmd zwembad of een ontspannende sauna. Kortom: u beleeft er onvergetelijke relaxmomenten, waarbij u onbeperkt geniet van Finse sauna’s, infrarood sauna's en zelfs van een Hammam.

Van der Valk Wellness Arrangementen

Veruit de meeste hotels beschikken over wellnessruimtes of bevinden zich in de onmiddellijke omgeving ervan. Maakte u al kennis met een van die wellness arrangementen? Dat kan zowel voor een dagje als voor een verblijf van enkele dagen. U start met een stevig en gezond ontbijt, gevolgd door een bezoek aan de wellness. U geniet er van een complete gezichtsbehandeling of van een ontspannende body massage. Zelfs manicures en pedicures zijn mogelijk!

Luxueus ontspannen op uw luxe suite

Wilt u op uw kamer of uw suite ontspannen? Kies dan voor een wellness aanbieding met sauna, jacuzzi en bediening op uw kamer.

Boek een wellness aanbieding