Direct naar de contentDirect naar de footer

Bungalow Noord Holland

Onbezorgd op vakantie in een luxe bungalow Noord Holland? Een vakantiebungalow Noord Holland boekt u bij Valk Exclusief. Wij hebben bij ons Hotel Akersloot meerdere vakantiehuizen voor u in de aanbieding. Een uitstekende keuze als u wilt ontsnappen aan alle dagelijkse beslommeringen en even tijd voor uzelf en vrienden en/of familie wilt hebben. U heeft de keuze uit negen ingerichte bungalows die allemaal bestaan uit twee verdiepingen. Ze zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. U huurt ze voor een periode van minimaal vier weken. Een interessante optie als u graag voor langere tijd in Noord-Holland vertoeft. De bungalows in Noord-Holland liggen op een steenworp afstand van het Valk Exclusief hotel. Uiteraard heeft u kosteloos toegang tot alle faciliteiten van ons hotel.

Boek een bungalow Noord Holland

Bungalows - Hotel Akersloot

Bungalows - Hotel Akersloot

  • Compleet ingerichte bungalows
  • Maximaal 5 personen
  • Twee verdiepingen

Kom overnachten in de bungalows van hotel Akersloot.

Waarom u kiest voor een bungalow huren Noord Holland

Een bungalow te huur Noord Holland is om meerdere redenen de moeite waard. Het is een uitstekende manier om sfeervol en comfortabel vakantie te vieren dicht bij de bossen, duinen, zee en het strand. Bovendien liggen ook het IJsselmeer en Markermeer om de hoek. Noord-Holland is dan ook is the place to be voor natuurliefhebbers, terwijl het zuiden van de provincie meer dan genoeg mogelijkheden biedt voor allerlei gezellige activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het bruisende Amsterdam of ontdek de schoonheid van Haarlem. Bezoek het Frans Hals museum of vaar over de grachten van Amsterdam. Een bungalow Noord Holland is daarom een fijne basis voor een lange vakantie in eigen land.

Boek online een bungalow Noord Holland

Op zoek naar een mooie bungalow in Noord Holland en dat voor een langere periode? Valk Exclusief \heeft een prachtig ingerichte bungalow Noord Holland voor u in de aanbieding. U boekt een vakantiehuis gemakkelijk online via de website. Profiteer daarnaast ook van al onze andere faciliteiten. Neem een duik in ons riante zwembad of gebruik de wellnessmogelijkheden. Wilt u niet iedere avond zelf in de keuken staan? Maak het uzelf gemakkelijk en kom een hapje eten in ons restaurant. Dit doet u altijd in een gezellige en ongedwongen sfeer. Kortom: ga voor een fijne vakantie in Nederland en boek een bungalow Noord Holland bij Valk Exclusief Akersloot.

Bekijk al onze vakantiehuisjes