Direct naar de contentDirect naar de footer

Dagje weg met gezin

Een dagje weg met gezin is heerlijk. Samen met de kinderen geniet u toch het meest van een dierentuin, pretpark of een speeltuin. En Nederland biedt heel veel mogelijkheden voor zo een dagje weg met het gezin. Maak er meteen een onvergetelijk uitje van en boek een overnachting bij een Van der Valk hotel met familiekamers en natuurlijk een zwembad. Want de pret gaat bij onze hotels gewoon door!

Hotels bij attractieparken
Familiekamers bij Valk Exclusief

Familiekamers bij Valk Exclusief

  • ruime gezinskamers
  • maximaal 7 personen
  • royale badkamers
  • gescheiden ruimtes

Graag een nachtje weg met de kinderen? Bij Van der Valk is dat geen enkel probleem! Wij bieden comfortabele accommodaties voor jong en oud.

Neem een kijkje in ons assortiment met familiekamers.

Lekker dagje weg met het gezin in een familiekamer

In onze hotels geniet u van een dagje weg met gezin in Nederland. Begin goed uitgerust aan uw gezellig dagje weg met gezin en ontwaak in een mooi hotel vlakbij de leukste uitjes in Nederland. De hotels zijn uitgerust met ruime familiekamers, zodat u lekker dichtbij de kinderen bent. Een familiekamer in onze hotels is vaak geschikt voor vier personen met de mogelijkheid om er nog een babyledikantje bij te plaatsen. Vraag hiernaar bij het boeken van een verblijf. Heeft u een groot gezin of gaan opa en oma ook mee? In Hotel Akersloot zijn familiekamers voor zeven personen te boeken en Hotel Avifauna heeft familiekamers voor gezinnen van vijf personen.

Genieten van een luxe familiekamer

Alle hotels met familiekamers bieden dezelfde luxe, elk in zijn eigen unieke sfeer. De kamers bieden naast slaapplekken voor u en uw kinderen, ook een zitje en een televisie, zodat u samen geniet van een vrolijke familiefilm. Iedere familiekamer is uitgerust met een eigen badkamer, compleet met toilet en vaak met grote inloopdouches en een bad. Zo start u uitgerust aan een heerlijk dagje uit met uw gezin.

Dagje weg met gezin

Van der Valk biedt u een goedkoop dagje weg met gezin, waarbij u geniet van een overnachting in een ruime familiekamer met diner en ontbijt. In het arrangement zijn dan al tickets opgenomen voor het dagje weg met gezin, bijvoorbeeld voor de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. En natuurlijk neemt u na het dagje weg met gezin een lekker verfrissende duik in het zwembad, samen met de kinderen. Waar verrast u uw gezin binnenkort mee?

Boek een familiekamer