Direct naar de contentDirect naar de footer

Efteling hotel boeken

Pretpark en sprookjespark de Efteling behoort tot een van de meest populaire entertainmentparken van Europa. U zult uw kinderen heel blij maken, als u hen een dagje naar de Efteling in het vooruitzicht stelt. Maar de Efteling is tegenwoordig ook een groot park. Om alle attracties uit te kunnen proberen, kunt u natuurlijk een Efteling hotel boeken. Zo kunt u twee dagen naar de Efteling. Maar u kunt ook een Efteling hotel boeken als u na een drukke dag niet langdurig in de auto richting huis wilt zitten. Als dichtstbijzijnde Efteling hotel stellen wij u Hotel Tilburg voor.

Een Efteling hotel met arrangement boeken

De Efteling

De Efteling

Laat al je fantasieën werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Efteling. Ervaar 35 verschillende attracties voor jong en oud. Bekijk nu alle attractieparken in de buurt van de Valk Exclusief hotels.

Hotel Tilburg als uw Efteling hotel boeken

Hotel Tilburg behoort tot een van onze laatst geopende hotels. Het hotel is gunstig gelegen aan de rand van Tilburg bij het knooppunt waar de A58 en A65 bij elkaar komen. Hierdoor is ons hotel gemakkelijk bereikbaar en kunt u vanaf ons hotel gemakkelijk de Efteling bereiken. Met de auto rijdt u vanaf het hotel binnen vijftien minuten naar de Efteling. U kunt uw auto ook bij het hotel laten staan en het openbaar vervoer nemen. U arriveert dan binnen 40 tot 50 minuten bij de Efteling. Wij beschikken over comfort en deluxe kamers in allerlei groottes. Als u met het gezin de Efteling bezoekt, dan kunt u de familiekamer boeken. Wij hebben ook prachtige themasuites, zoals de safari suite en de beach suite. In ons restaurant is het genieten van de heerlijke gerechten die onze koks u voorzetten en na een ontspannen nacht gebruikt u ons uitgebreide ontbijtbuffet. U mag gebruik maken van alle faciliteiten die het hotel biedt, zoals een zwembad, fitness en wellness.

Een Efteling hotel arrangement

Gaat u ons Efteling hotel boeken, dan kunt u ook gebruik maken van het Efteling hotel arrangement. Dit arrangement bestaat uit één of twee overnachtingen inclusief ontbijt, eenmaal een driegangenmenu of op zaterdagavond een live cooking dinerbuffet en een ticket tot de Efteling. Kies Hotel Tilburg bij het Efteling hotel boeken en u profiteert niet alleen van de nabijheid van de Efteling, maar ook van kortingen op overnachtingen en de entree tot de Efteling. En natuurlijk is een overnachting in ons hotel een prachtige afsluiting van een mooie dag in de Efteling!

Meer informatie over Hotel Tilburg