Direct naar de contentDirect naar de footer

Familiekamer Veluwe

Wilt u met uw hele gezin overnachten in de buurt van de Veluwe? Een familiekamer in een Van der Valk hotel is een prima alternatief voor een vakantiehuisje Veluwe. Kom daarom logeren in Harderwijk, Apeldoorn of Deventer. U ervaart de Veluwe op een unieke wijze dankzij een verblijf in een van onze hotels. Bij ons proeft u de Veluwse gastvrijheid in combinatie met luxe en comfort. U overnacht dicht bij de Veluwse bossen en dus ligt de natuur altijd binnen handbereik. Bovendien wordt u door ons volledig in de watten gelegd. Wij garanderen u een onvergetelijk en compleet verzorgd onderkomen. Laat een vakantiehuisje op de Veluwe daarom aan u voorbijgaan en ontdek de voordelen van overnachten bij Valk Exclusief.

Boek een familiekamer op de Veluwe

Overnachten in een familiehotel op de Veluwe

Een vakantiehuisje op de Veluwe huren is ongekend populair. Logisch, want u vertoeft in een prachtige bosrijke omgeving waar u bovendien kans hebt om een hert of wild zwijn te spotten. Echter, een familiekamer in Harderwijk, Apeldoorn of Deventer voldoet net zo goed als vakantie-accommodatie. De kamer beschikt over meerdere bedden, een luxe badkamer, een zitgedeelte en nog veel meer. En natuurlijk maakt u in ons hotel gebruik van allerlei faciliteiten. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad of laat u verwennen door een wellnessbehandeling. Laat u onderdompelen in luxe bij één van onze familiehotels op de Veluwe. Uiteraard trekt u ook de bossen in voor een wandeling of fietstocht. De Veluwe is namelijk te mooi om links te laten liggen. Kortom: een familiekamer als basis voor een vakantie met het hele gezin op de Veluwe is een uitstekende keuze.

Boek een Hotel met familiekamer op de Veluwe bij Valk Exclusief

Wilt u graag een zorgeloze vakantie tegemoet gaan op de Veluwe? Maak het uzelf comfortabel en geniet van een topverblijf op een familiekamer bij Valk Exclusief. Het ontbreekt u werkelijk aan niets en iedere ochtend serveren wij u een vers en uitgebreid ontbijt. Gaat u graag uit eten? Dat is ook mogelijk in ons hotel. Geniet van een overheerlijk diner, bereid met lokale producten, door onze chef-koks. Reis daarom af naar de Veluwe en boek een familiekamer in een van onze hotels op de Veluwe. Die doet beslist niet onder voor een vakantiehuisje Veluwe. Boek uw kamer online, betaal geen reserveringskosten en geniet van een topverblijf in het mooiste natuurgebied van Nederland.

Bekijk al onze vakantiehuizen