Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel arrangementen Veluwe

Een weekend weg naar een van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is? Boek een van de hotel arrangementen Veluwe bij Van der Valk. Overnacht bij hotelarrangementen Veluwe in een luxe hotel, terwijl u geniet van de prachtige omgeving. U bent van harte welkom in ons hotel in Apeldoorn, Duiven, Harderwijk of Zwolle. Alle hotels liggen centraal en zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien valt er ook in iedere stad genoeg te beleven. Geniet daarom enkele dagen op de Veluwe en combineer dit met een aantrekkelijk geprijsd hotel Veluwe arrangement. We zien uw reservering graag binnenkomen als het aankomt op een hotelarrangement Veluwe. We doen er alles aan om u een geweldige tijd te bezorgen in een van onze hotels.

Boek een Veluwe arrangement

Hotelarrangementen veluwe

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Het hotel in Apeldoorn bevindt zich in het kloppende hart van de Veluwe. De binnenstad is modern maar bevat tevens nog sporen uit het verleden. De vele monumenten maken Apeldoorn ook tot een echte monumentenstad.

  Boek nu
 • Hotel Duiven bij Arnhem

  Hotel Duiven bij Arnhem

  Aan de rand van de Veluwe vindt u hotel Duiven-Arnhem. Ooit wel eens oog in oog gestaan met een edelhert, wild zwijn, moeflon of ree? In de omgeving van Arnhem bevinden zich prachtige natuurgebieden op de Veluwe, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.

  Boek nu
 • Hotel Harderwijk op de Veluwe

  Hotel Harderwijk op de Veluwe

  Hotel Harderwijk is gunstig gelegen aan de A28 in de Veluwse bossen. Eindeloos wandelen en fietsen in onze achtertuin.

  Boek nu
 • Hotel Zwolle

  Hotel Zwolle

  Met de Veluwe in handbereik, treft u in de omgeving van Zwolle ook vele mooie historische Hanzesteden en gezellige dorpjes.

  Boek nu

Waarom een hotel Veluwe arrangement?

Hotel arrangementen Veluwe zijn om meerdere redenen interessant. De Veluwse bossen liggen binnen handbereik en dit nodigt altijd uit voor een ontspannen wandeling of fietstocht. Wie weet staat u oog in oog met een van de bijzondere dieren die er in dit natuurgebied leven. Houd daarom uw camera bij de hand om plaatjes te schieten van wilde zwijnen, edelherten, reeën, moeflons en vossen. De stad waar u verblijft is ook de moeite waard om te ontdekken. Apeldoorn heeft talloze monumenten, terwijl Zwolle een historische Hanzestad is. De steden in de buurt van onze hotels zijn een aanrader tijdens uw vakantie. Breng gerust een dagje door in het Dolfinarium in Harderwijk of geniet van verse vis in Elburg.

Selecteer online een van de hotel arrangementen Veluwe

Op adem komen in de natuur en tegelijkertijd genieten van het bourgondische leven? Boek vooral een van onze hotel arrangementen Veluwe bij Van der Valk. We ontvangen u graag in onze hotels en serveren u bij aankomst een gratis kopje koffie of thee. Heeft u heerlijk geslapen op onze comfortabele bedden? Meld u zich dan bij het ontbijtbuffet en geniet van lekkere broodjes, vers fruit en andere lekkernijen. En maak ook zeker gebruik van de overige faciliteiten in het hotel. Kom bijvoorbeeld langs in het moderne wellness met zwembad en fitnesscenter. Laat u verrassen door een van de hotel arrangementen Veluwe en geniet met volle teugen van uw vakantie!

Meer informatie over onze hotels