Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxe hotel Veluwe

In een van onze voordelige luxe hotels bij de Veluwe vindt u niet alleen ruime kamers met een sfeervolle inrichting, maar ook allerlei gratis voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn een grote regendouche, sportfaciliteiten, wellnessbehandelingen en toegang tot het zwembad. Na een nachtje heerlijk uitrusten in een luxe bed schuift u aan voor het uitgebreide ontbijtbuffet. Zo gebruikt u een luxe hotel Veluwe verblijf als comfortabele uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Kiest u voor een weekendje shoppen, of voor een actief bezoek aan nationaal park de Hoge Veluwe?

Boek een hotel op de Veluwe

Op verschillende locaties genieten van een arrangement op de Veluwe

Onze hotels vindt u door het hele land. Toch heeft een verblijf bij de Veluwe met zijn leuke omringende steden en gevarieerde landschappen de voorkeur van veel van onze gasten. Vanuit onze Van der Valk-hotels in Duiven en Harderwijk bent u snel bij het park, waarbinnen u gratis gebruikt kunt maken van de witte parkfietsen. Na een korte autorit kunt u heerlijk winkelen in de gezellige stad Arnhem. Ons hotel bij Zwolle maakt het mogelijk om binnen slechts vijftien minuten in Deventer te zijn. Het historische centrum biedt plaats aan bijzondere evenementen, zoals Deventer op Stelten en het Dickens Festival. Zo maakt u optimaal gebruik van uw hotel op de Veluwe met luxe faciliteiten.

Voordelig ontspannen in ons luxe hotel bij de Veluwe

Bezoekt u een van onze luxe hotels bij de Veluwe met het hele gezin? Dan kunt u voordelig logeren in een ruime familiekamer. In veel van onze hotels is zelfs uw trouwe viervoeter van harte welkom. Vanuit ons hotel bij Apeldoorn geniet u met de kinderen van een dagje tussen de (loslopende) apen in de Apenheul. Of kiest u liever voor een middagje lasergamen in het centrum van de stad? U parkeert uw auto kosteloos bij ons luxe hotel bij de Veluwe en kunt desgewenst fietsen huren. Bekijk de voordelige tarieven, wij zien uit naar uw komst.

Meer informatie over onze hotels