Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsvakantie met kinderen

Met het gezin op vakantie gaan is wanneer men kleine kinderen heeft om praktische redenen soms moeilijk. En een vlug uitje tussendoor? Ook niet altijd even praktisch. Een goede oplossing daarvoor is om te kiezen voor een fietsvakantie met kinderen. Een dergelijke fietsvakantie met het gezin kunt u in eigen land gewoon tijdens het weekend ondernemen, en bovendien hoeft u daarvoor geen gekke uitgaven te doen. Leuk, gezellig, en als u voor de fietsarrangementen van Van der Valk kiest ook gewoon lekker comfortabel.

Boek een fietsvakantie

Fietsvakantie kinderen

Een fietsvakantie met kinderen kunt u in Nederland naar zo goed als elke regio ondernemen. Overal vindt u wel een Van der Valk-hotel, en bovendien zijn er tal van schitterende fietsroutes om te volgen. Wilt u toch min of meer de opties beperken? Dan zetten we voor u even enkele fietsbestemmingen op een rijtje: Leeuwarden, Houten, Vianen, Utrecht, Goes, Dordrecht, Middelburg, Harderwijk, Duiven, Apeldoorn, Groningen-Westerbroek, Vaals, Zwolle en Terworm.

Speciaal voor de kinderen

Met kinderen op stap is altijd een beetje een uitdaging. Ze hebben honger of houden het trappen niet vol, en ga zo maar door. Als u kiest voor een fietsvakantie met kinderen bij Van der Valk is dat echter minder een probleem. U kunt immers een kinderzitje huren voor de allerkleinsten en voor onderweg een fietstas met Van der Valk-lunchpakketjes meenemen. Voor de iets grotere kinderen en klagende volwassenen? Daarvoor kunt u kiezen voor een fietsarrangement inclusief een e-bike.

Leuk cadeautje bij fietsvakantie met kinderen

Handig om te weten bij een fietsvakantie met kinderen is dat u bij een fietsarrangement bij Van der Valk nog wat extra’s krijgt. Wat dacht u van een fietsenbon ter waarde van 50 euro voor Fietsenwinkel.nl? Daarnaast kunt u ook een collega of vriend een groot plezier doen door een fietsenbon-giftcard voor Van der Valk cadeau te geven. Iemand anders een fietsvakantie met het gezin cadeau doen? Ook een goed idee!

Meer informatie over onze hotels