Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsvakantie tips

Nederland is het fietsland bij uitstek. De overheid promoot het fietstoerisme met de aanleg van ruime, goed onderhouden, bewegwijzerde en mooie fietsroutes. Ze doorkruisen alle Nederlandse natuurgebieden. U maakt er kennis met de nog ongerepte natuur, met uitgestrekte stranden en met prachtige vergezichten met gerestaureerde windmolens en karakteristieke dorpjes. Een fietsarrangement Van der Valk laat u goedkoop en comfortabel genieten van al dit moois. Onze fietsvakantie tips helpen u op weg naar een ontspannende fietsvakantie. Vul de fietstassen en de fietsvakantie kan beginnen!

Boek een fietsvakantie

 • Fietsarrangementen

  Fietsarrangementen

  • Kies voor een fiets of e-bike arrangement
  • Laagste prijsgarantie
  • Hotelovernachting incl. fietsverhuur, ontbijt en diner

  Lekker buiten de natuur in, en u hoeft er geen fiets voor mee te nemen: uw fiets staat bij ons klaar.

  Vanaf
  92,50
  p.p.p.n. (o.b.v. 2 personen op een kamer) excl. citytax
 • Last minutes

  Last minutes

  • hotel specials
  • scherpe prijzen
  • verschillende hotels
  • Incl. luxe ontbijtbuffet

  Wilt u op korte termijn een nachtje weg? Bekijk dan onze last minutes. Hier vindt u de scherpste tarieven voor verschillende hotels. Dit maakt uw verblijf natuurlijk net iets leuker. Wees er snel bij, want vol=vol.

  Vanaf
  50,00
  p.p. (o.b.v. 2 personen op een kamer) excl. citytax
 • Scherpe acties

  Scherpe acties

  • laagste prijs
  • hotel specials aanbiedingen
  • ruim assortiment
  • leukste activiteiten

  Bent u op zoek naar de beste overnachting voor de laagste prijs? Op de volgende pagina vindt u een ruim assortiment met scherpe acties.

  Vanaf
  55,00
  p.p.p.n. (o.b.v. 2 personen op een kamer) excl. citytax

Fietsvakantie tips: een Van der Valk-hotel als startplaats

Fietstoeristen hebben in de eerste plaats een comfortabel hotel nodig om uitgerust en in een ontspannen sfeer aan hun fietstocht te beginnen. Gelukkig bevinden er zich genoeg Van der Valk-hotels langs deze fietsroutes. Een combinatie van een fietstocht met een fietsarrangement van een Van der Valk is een goed idee. U vindt Van der Valk-hotels met fietsarrangementen in Houten, Utrecht, Vianen, Goes, Middelburg, Dordrecht, Leeuwarden, Groningen, Westerbroek, Harderwijk, Apeldoorn, Duiven, Zwolle, Bloemendaal en Terworm.

Op al deze Van der Valk-locaties kunt u een fiets huren in het hotel voor uw ontspannen fietsvakantie. Extra opties daarbij zijn het huren van een kinderzitje en een rugzak. Voor een echt geslaagde dag is het tevens mogelijk om een lunchpakket te laten samenstellen. Lijkt het u wel wat om per fiets de streek te ontdekken, maar is dat wat te inspannend? Dan kunt u voor uw fietsvakantie ook gewoon een e-bike huren.

Waar gaat uw fietsvakantie naartoe?

In Nederland zijn er tal van prachtige regio’s om te ontdekken per fiets. Zo is de streek rond Utrecht zeker de moeite waard, maar ook de kust en natuurlijk het groene Limburg. Laten we daarbij ook het ruwe Friesland en het landelijke Oost-Nederland niet vergeten. Bij Van der Valk kunt u in een groot aantal hotels een fietsarrangement boeken voor een onvergetelijke fietsvakantie. Om slechts een greep uit de mogelijke hotels en locaties te nemen: Houten, Vianen, Utrecht, Goes, Dordrecht, Middelburg, Leeuwarden, Groningen-Westerbroek, Harderwijk, Apeldoorn, Duiven, Zwolle, Vaals en Terworm.

Fietsvakantie tips: elke provincie zijn eigen fietsroute

Fietsvakantie tips voor een heerlijke vakantie zijn in Nederland zeker niet misplaatst. Iedere provincie, stad of regio heeft in ons vlakke fietsland namelijk zijn eigen fietsroutes en soms zelfs speciaal uitgezette thematrajecten langs bepaalde bezienswaardigheden. Zo geniet u al fietsend van het Noord- en Zuid-Hollandse, Groningse, Drentse, Gelderse, Limburgse, Brabantse, Overijsselse, Zeeuwse, Utrechtse en Flevopolderlandschap.

Onze fietsarrangementen

De fietsarrangementen bij Van der Valk zijn inclusief overnachting, huur van de fietsen en een uitgekiende service. In samenwerking met Fietsknoop.nl tekenen wij de beste routes voor u uit in onze ruime database. Bovendien ontvangt u ook telkens een waardebon voor Fietsenwinkel.nl. Ideaal voor een volgende fietsvakantie.

Meer informatie over onze hotels