Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsvakantie

Nederland is eerst en vooral een land van fietsers. Dat hoeft ook niet echt te verbazen: er zijn tal van prachtige fietsroutes in het land. Bovendien is het een lekker ontspannende manier om een regio eens op andere wijze te verkennen. Wilt u een fietsvakantie in Nederland en de route daarvan hebt u al zo ongeveer in gedachten? Dan kan het lonen eens even te informeren naar de vele fietsarrangementen van Van der Valk. Zo combineert u het verblijf in een luxe hotel met fietsarrangementen die qua prijs en mogelijkheden onverslaanbaar zijn.

Boek een fietsvakantie

Valktour arrangement

Valktour arrangement

Lekker eropuit met de fiets en van hotel naar hotel fietsen? Het is allemaal mogelijk bij onze Valk Exclusief hotels.

Wat is het ValkTour-arrangement?
U boekt hetzelfde arrangement bij verschillende hotels achter elkaar. Zodoende maakt u een 'Tour de Valk' door Nederland.

Waar gaat uw fietsvakantie naartoe?

In Nederland zijn er tal van prachtige regio’s om te ontdekken per fiets. Zo is de streek rond Utrecht zeker de moeite waard, maar ook de kust en natuurlijk het groene Limburg. Laten we daarbij ook het ruwe Friesland en het landelijke Oost-Nederland niet vergeten. Bij Van der Valk kunt u in een groot aantal hotels een fietsarrangement boeken voor een onvergetelijke fietsvakantie. Om slechts een greep uit de mogelijke hotels en locaties te nemen: Houten, Vianen, Utrecht, Goes, Dordrecht, Middelburg, Leeuwarden, Groningen-Westerbroek, Harderwijk, Apeldoorn, Duiven, Zwolle, Vaals en Terworm.

De opties bij Van der Valk

Op al deze Van der Valk-locaties kunt u een fiets huren in het hotel voor uw ontspannen fietsvakantie. Extra opties daarbij zijn het huren van een kinderzitje en een rugzak. Voor een echt geslaagde dag is het tevens mogelijk om een lunchpakket te laten samenstellen. Lijkt het u wel wat om per fiets de streek te ontdekken, maar is dat wat te inspannend? Dan kunt u voor uw fietsvakantie ook gewoon een e-bike huren.

Onze fietsarrangementen

De fietsarrangementen bij Van der Valk zijn inclusief overnachting, huur van de fietsen en een uitgekiende service. In samenwerking met Fietsknoop.nl tekenen wij de beste routes voor u uit in onze ruime database. Bovendien ontvangt u ook telkens een waardebon voor Fietsenwinkel.nl. Ideaal voor een volgende fietsvakantie.

Meer informatie over onze hotels