Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop overnachten in Amsterdam

In onze hoofdstad Amsterdam is genoeg te zien en te beleven voor jong en oud. Behalve dat Amsterdam een geweldige omgeving heeft waar op elk moment van de dag iets te doen is, wordt deze stad ook vaak gekozen als ontmoetingsplaats voor zakelijke besprekingen. Dit komt omdat Amsterdam centraal in Nederland gelegen ligt en het goed te bereiken is met het openbaar vervoer.

Boek goedkoop overnachten in Amsterdam

 • Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Hotel Oostzaan-Amsterdam

  • Betaalbare en toch luxe kamers
  • Aangrenzend Jack's casino
  • Shuttleservice naar Amsterdam
  • Goede bereikbaarheid met de auto & gratis parkeren
 • Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol

  • Mooie betaalbare kamers
  • Gratis shuttle Schiphol Airport
  • Sfeervol restaurant en hotelbar
  • Wellnesscenter en binnenzwembad

Goedkoop overnachten in Amsterdam bij van der Valk

Wanneer u de tijd heeft, is het een goede idee om uw bezoek aan Amsterdam te combineren met een goedkope overnachting in Amsterdam. Het Van der Valk hotel in Oostzaan is een hotel dat net buiten Amsterdam ligt. Het hotel is de ideale gelegenheid om goedkoop te overnachten in Amsterdam, zonder midden in de drukte van de stad te zitten. U kunt uw rust pakken en toch in 25 minuten weer terug zijn in het centrum van deze wereldstad.

Ervaar Van der Valk Oostzaan-Amsterdam

Hotel Van der Valk Oostzaan-Amsterdam is zo'n luxe hotel dat de mogelijkheid biedt om goedkoop te overnachten in Amsterdam. Behalve dat het hotel een goedkope overnachting in Amsterdam mogelijk maakt, heeft het hotel nog meer te bieden. U kunt namelijk altijd rekenen op een kamer die voorzien is van een inloop douche met rainshower. Uw kamer is voorzien van gratis wifi en ook het parkeren van de auto is volledig gratis. Behalve de luxe kamers, heeft het hotel 13 conferentieruimtes, waardoor het ook een optie is om uw zakelijke ontmoetingen in het hotel plaats te laten vinden.

Goedkoop overnachten in hotel Amsterdam dichtbij het Museumplein

Goedkoop overnachten in Amsterdam en toch kunnen genieten in stijl is iets wat dit hotel u zeker te bieden heeft. Na uw welverdiende nachtrust kunt u een bezoek brengen aan het Museumplein met onder andere het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Het Van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam is daarnaast een goedkoop hotel in Amsterdam dat dichtbij de Arena ligt, waardoor het ook goed mogelijk is om goedkoop overnachten in Amsterdam te combineren met het bijwonen van een wedstrijd.

Meer informatie over onze hotels