Direct naar de contentDirect naar de footer

Hellendoorn met overnachting

Bent u van plan om er een paar daagjes tussen uit te gaan naar een gezellig attractiepark? Kom gezellig naar ons hotel in Hengelo en geniet van een weekendje Hellendoorn met overnachting. Vanaf ons hotel is het een klein halfuur rijden naar attractiepark Hellendoorn, waardoor Hellendoorn met overnachting een leuke beleving wordt voor het hele gezin.

Bekijk ons hotel in Hengelo

Overnachten in Hellendoorn

Bij Van der Valk Exclusief Hotel Hengelo vinden we het van groot belang dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Een overnachting bij Van der Valk Exclusief Hotel Hengelo moet dan ook een feestje zijn. Een ervaring waar u met veel plezier op terugkijkt.

Aanbieding Hellendoorn

Dankzij onze banden met veel bedrijven in de vrijetijdsbranche kunnen we veel leuke aanbiedingen doen. Zo ook voor een bezoek aan Hellendoorn met overnachting in ons hotel. We hebben hier dan ook een speciaal arrangement voor samengesteld. Door te kiezen voor dit arrangement weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor een weekendje Hellendoorn met overnachting.

Toch liever ergens anders overnachten?

Naast Van der Valk Exclusief Hotel Hengelo hebben we nog een tweetal hotels in de omgeving van Hellendoorn. Zo kunt u ook genieten van een luxe arrangement of Hellendoorn met overnachting vanuit onze Exclusieve hotels in Zwolle of Enschede.

Kom gezellig eten in ons restaurant

De wekker gaat, de dag begint. Vandaag gaat u lekker op stap naar Hellendoorn. Schuif gezellig aan in ons restaurant voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Ons ontbijtbuffet is zelfs uitgeroepen tot het beste van Nederland. Ook tussen de middag kunt u bij ons terecht voor een goed lunchbuffet en 's avonds bereiden we graag een a la carte gerecht voor u. Onze koks bereiden het eten met verse ingrediënten, in veel gevallen uit de regio. Onze kaart bevat veel traditionele gerechten, maar ook andere gerechten hebben inmiddels de weg gevonden naar onze menukaart.

Meer informatie over onze hotels