Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel boeken in Amsterdam

Bent u van plan om een hotel te boeken in Amsterdam? Dan is Van der Valk een uitstekende keuze. Ons hotel is net buiten Amsterdam gelegen, waardoor u voordelig overnacht en binnen no-time in onze hoofdstad bent.

Hotel boeken in Amsterdam

 • Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol

  • Luxe kamers en royale suites
  • Gratis shuttle Schiphol Airport
  • Sfeervol restaurant en hotelbar
  • Wellnesscenter en riant binnenzwembad

Hotel boeken in Amsterdam

Een hotel boeken in Amsterdam kan soms best een uitdaging zijn. Maar bij Van der Valk Exclusief Hotel Oostzaan - Amsterdam is het boeken van de ideale hotelkamer een feestje. Of u nu voor ultieme luxe gaat of liever gewoon een standaardkamer boekt, bij ons kunt u heerlijk tot rust komen.

Arrangementen

Wanneer u een hotel gaat boeken in Amsterdam bent u bij ons extra voordelig uit. Van der Valk Exclusief Hotel Oostzaan - Amsterdam biedt namelijk tal van arrangementen aan. Hierdoor kunt u extra voordelig overnachten in de buurt van Amsterdam en krijgt u tal van leuke extra's bij uw overnachting.

Heerlijk genieten in ons restaurant

Naast een hotel boeken bij Amsterdam is het natuurlijk ook belangrijk om alvast na te denken over onder andere het ontbijt en het diner. Bij Van der Valk Exclusief Hotel Oostzaan - Amsterdam weten we hoe fijn het is om een dagje uit af te sluiten met lekker eten. Naast onze ruime ervaring in de hotelwereld staan de hotels van Van der Valk en Valk Exclusief ook bekend om luxueuze ontbijtbuffetten en diners. Schuif gezellig aan in ons restaurant en laat u verleiden door de heerlijke gerechten die door onze koks voor u worden bereid.

Locatie en Bereikbaarheid

Van der Valk Exclusief Hotel Oostzaan - Amsterdam is gelegen ter hoogte van knooppunt Coenplein. Een ideale locatie voor iedere reiziger. Of u nu komt met het openbaar vervoer komt of toch eigen vervoer gebruikt. Wanneer u afslag Oostzaan neemt kunt u ons hotel al zien liggen. Ook wanneer u met het openbaar vervoer reist is ons hotel gemakkelijk te bereiken.

Meer informatie over onze hotels