Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Hellendoorn

Het avonturenpark Hellendoorn is een van de populairste familieparken van Nederland. Met tal van attracties en shows is het een gezellig uitje met het hele gezin. Hebt u zin in een dagje Hellendoorn, maar nu niet bepaald in de verre rit terug? Dan zoekt u gewoon een passend hotel Hellendoorn om even lekker op adem te komen wanneer de avond valt. Het Van der Valk-hotel Hengelo is daar de ideale oplossing voor!

Bekijk ons hotel in Hengelo

Hotel Hellendoorn: de route

Het Van der Valk-hotel Hengelo is de perfecte uitvalsbasis voor een uitstapje naar avonturenpark Hellendoorn. Gelegen langs de snelweg A1 bent u in geen tijd op weg naar een dagje familieplezier vanaf hotel Hellendoorn, dat bovendien gratis parking heeft. Zegt Hengelo u niets? Dan zijn ook de Van der Valk-hotels in Zwolle en Enschede een optie als hotel Hellendoorn. In niet meer dan twintig minuten rijden bent u ter plekke.

Hotel Hellendoorn arrangement

Bij het Van der Valk-hotel Hengelo (alsook de alternatieven in Zwolle en Enschede) zijn er tal van leuke arrangementen te boeken. Een dergelijk hotel Hellendoorn arrangement is inclusief heerlijk tafelen, alle exclusieve en luxueuze faciliteiten die u van Van der Valk kent, en bijvoorbeeld ook fietsverhuur of een bezoekje aan de wellness. Ideaal om even uit te blazen in uw hotel Hellendoorn na een vermoeiende dag met uw familie of uw gezin!

Diverse faciliteiten hotel Hellendoorn

Wat mag u ter plekke verwachten van uw hotel Hellendoorn? Naast een ruime en luxueuze kamer met gratis wifi is er ook een heuse fitnesszaal. Een drankje nadien? Dat kan in de hotelbar of gewoon in het à-la-carterestaurant waar wij ook met enige regelmaat een event met live cooking organiseren. U kunt zelfs een huisdier meenemen naar het Van der Valk-hotel Hengelo! Een hotel Hellendoorn boeken in Hengelo, Zwolle of Enschede? Bij Van der Valk vindt u tal van leuke aanbiedingen en arrangementen voor een voordelig verblijf.

Meer informatie over onze hotels