Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Slagharen familiekamer

Wat heerlijk om met de hele familie naar het altijd gezellige Slagharen te gaan. Het voormalige ponypark heeft een authentieke westernsfeer met een vleugje Zuid-Amerika. Het park heeft verschillende leuke attracties waar jong en oud van genieten. Hierdoor is het een echt familiepark. Het bijbehorende zwembad biedt zeer veel vertier dankzij de vele glijbanen en het gezellige Zuid-Amerikaanse thema. Het attractiepark ligt echter niet voor iedereen om de hoek. Overnacht daarom in een hotel bij Slagharen in een familiekamer, want dat maakt een of meer dagen Slagharen wel heel ontspannen.

Boek Hotel Slagharen familiekamer

Overnachten in hotel Slagharen familiekamer

Na een heerlijke dag in attractiepark en zwembad Slagharen heeft niemand meer zin om een heel eind terug te rijden. Vlak bij Slagharen ligt Van der Valk-hotel Emmen. Dit is een perfect hotel bij Slagharen om een familiekamer te reserveren. Het hotel heeft meerdere familiekamers om uit te kiezen. Ook beschikt het hotel over een eigen binnenzwembad, fitnesscentrum en fietsverhuur. Dat laatste is vooral fijn wanneer u een dagje langer in het hotel verblijft en de omgeving ook eens per fiets wilt verkennen. En heeft u een elektrische auto, dan laadt u deze bij het hotel tevens gemakkelijk op. Overnachten in een hotel Slagharen familiekamer geeft altijd nieuwe energie.

Heerlijk verblijf met een arrangement

Maak uw verblijf in een hotel bij Slagharen in de familiekamer nog leuker, en boek een Slagharen-arrangement bij hotel Emmen. U geniet dan niet alleen van een comfortabel verblijf in hotel Emmen en geweldig veel plezier in Attractiepark Slagharen, maar ook van twee overnachtingen, twee ontbijtbuffetten en twee driegangendiners. Uiteraard boekt u dan in ons hotel bij Slagharen een familiekamer inclusief entreetickets voor het attractiepark. Zo hoeft u alleen nog maar met zijn allen te genieten van een heerlijk dagje uit. En na een verkwikkende overnachting in een van de luxe familiekamers staat u verfrist weer op om er nog een dagje Slagharen of een ander uitje in de buurt aan vast te plakken.

Meer informatie over onze hotels