Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Utrecht centrum

Zoekt u in Utrecht hotel centrum voor een ontspannen en comfortabel verblijf? Bij het Van der Valk Hotel Utrecht centrum is het mogelijk om luxueus te overnachten. Er is altijd een arrangement beschikbaar dat aan uw wensen voldoet. Het hotel ligt dichtbij de A12 en is tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanuit het hotel bent u in enkele minuten in het centrum van Utrecht en beleeft u alleen of met uw partner een onvergetelijke tijd in de mooiste stad van Nederland. Elke hotelkamer is luxe en sfeervol ingericht en vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien. Boek daarom een Van der Valk Hotel Utrecht centrum en geniet van een fijne tijd in Utrecht.

Boek Hotel Utrecht centrum

Hotel Utrecht

Hotel Utrecht

 • Centraal gelegen
 • Fietsafstand van Utrecht
 • 23 moderne conferentieruimtes
 • Ruime en luxe kamers

Van der Valk Hotel Utrecht ligt aan de rand van de bruisende stad Utrecht, direct aan de A12 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

 • Zwembad

  Zwembad
 • Restaurant

  Restaurant
 • Utrecht

  Utrecht

Hotel Utrecht centrum: ontdek de mooiste bezienswaardigheden van de stad

Boek een last minute Hotel Utrecht. Tijdens uw verblijf in ons Utrecht centrum hotel maakt u allerlei uitstapjes naar de mooiste plekken in de stad. Bezoek bijvoorbeeld de wereldberoemde Dom of maak een uitstapje naar het Rietveld Schröderhuis. Utrecht kenmerkt zich door een bruisend nachtleven en is enorm in trek vanwege de schitterende grachten. Vanaf het water geniet u dan ook van een stukje historie, terwijl u de innerlijke mens versterkt met een hapje en een drankje. De stad al fietsend verkennen behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag hiervoor vrijblijvend informatie op bij de receptie van het hotel.

Boek online een Hotel Utrecht centrum met parkeerplaats

Een Hotel Utrecht Centrum boeken, betekent voordelig genieten zónder dat het u ergens aan ontbreekt. De hotelkamers en suites kenmerken zich door een luxe inrichting en iedere ochtend geniet u van een uitgebreid en vers ontbijt. Het Van der Valk hotel is in trek onder mensen die er een weekendje tussenuit gaan, maar ook voor zakelijke doeleinden is het hotel uitermate geschikt. Ondanks de drukte van de stad heeft het hotel voldoende parkeerplaatsen voor alle gasten en schuift u 's avonds aan in het restaurant voor een 3-gangen diner. Bij aankomst in het hotel serveert Van der Valk u gratis een kopje koffie of thee. Boek daarom online een kamer in ons Hotel Utrecht centrum en spaar voor korting op uw volgende boeking!

Meer informatie over onze hotels