Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Deventer centrum

Overnachten in een prachtig bosrijk gebied? Boek dan een verblijf in het Van der Valk hotel Deventer centrum. Ons spiksplinternieuwe hotel beschikt over 140 kamers en heeft bovendien een restaurant en live cooking. Uw zoektocht naar een hotel in centrum Deventer eindigt daarom bij Van der Valk. Wij hebben alles in huis om er een geweldig verblijf van te maken. Dankzij een gunstige ligging aan de A1 zijn we ook nog eens goed bereikbaar met de auto. Zowel in als rondom het hotel is van alles te beleven en dus is de keuze voor een hotel in Deventer centrum snel gemaakt. Ons team is erop gebrand u een fijne tijd te bieden en daarom is optimale ontspanning gegarandeerd!

Boek hotel Deventer centrum

Hotel Deventer

Hotel Deventer

  • Luxe kamers en suites
  • A la carte én Live Cooking restaurant
  • Wellness met prachtig panoramisch uitzicht
  • Zwembad
  • Fitness center

Het zwembad, de fitness en wellness zijn naar verwachting medio februari/maart 2021 beschikbaar

Daarom kiest u voor een hotel Deventer centrum

In Deventer hotel centrum boeken? Laat u verrassen door Van der Valk in een hotel Deventer centrum en geniet van al onze faciliteiten. U verblijft in een bosrijke omgeving en dus zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het bruisende Deventer zelf is ook de moeite waard om te ontdekken. De Hanzestad heeft van alles voor u in petto, bijvoorbeeld de prachtige binnenstad. Geniet tijdens uw wandeling vanuit uw hotel Deventer centrum van diverse monumenten. Zoekt u liever de rust op? Deventer heeft een fijne ligging aan de IJssel. Groen en natuur zijn perfecte ingrediënten om te ontspannen. Kies daarom voor een overnachting in hotel Deventer centrum en combineer rust met gezellige uitstapjes.

Boek online een hotel Deventer centrum

Een betaalbaar hotel Deventer centrum boeken? Dan zit u bij Van der Valk helemaal op uw plek. U overnacht in de gezellige Hanzestad met alle luxe en comfort binnen handbereik. Naast fitness beschikt ons hotel centrum Deventer ook over wellnessfaciliteiten en een eigen zwembad. Op die manier lukt het u zeker om te ontspannen en weer helemaal op te laden. Bovendien denken we ook aan de inwendige mens, want in de ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijt. 's Avonds dineert u in ons restaurant en maakt u de keuze uit een van de vele gangen. Kortom: verblijf in ons hotel Deventer centrum en boek uw kamer of suite online.

Meer informatie over onze hotels