Direct naar de contentDirect naar de footer
Overnachten in comfort en stijl
Overnachten in comfort en stijl

Hotelkamer boeken

Een hotelkamer boeken doet u heel simpel en snel via onze website. U krijgt dan meteen te zien of de door u gewenste hotelkamer nog beschikbaar is en ziet ook meteen de kosten voor een of meerdere overnachtingen. U kiest bij het hotelkamer boeken bovendien zelf voor het type kamer. Dat valt nog niet mee, want Van der Valk heeft kamers voor elk gezelschap en voor iedere gelegenheid. Van luxe suites tot familiekamers. Van kamers voor minder validen of queensize kamers. Zoeken is vinden bij Van der Valk, het beste wat Nederland op het gebied van hotels te bieden heeft.

Hotelkamer boeken

  • Hotelkamer boeken

    Hotelkamer boeken

    Geniet van een uitstapje met een goedkoop nachtje weg bij Van der Valk. Boek nu direct uw kamer in één van onze hotels en bleef een voordelige en comfortabele overnachting.

  • Kamer voor een paar uur

    Kamer voor een paar uur

    U kunt bij verscheidene van onze hotels een dagkamer boeken. Deze zijn geschikt als u op zoek bent naar een rustige (flex)werkplek of een comfortabele kamer voor een paar uur of tussen afspraken door.

Veel gestelde vragen

Hotelkamer boeken online

Gemakkelijk online een hotel boeken, doet u het beste bij een van de 42 Valk Exclusief hotels in Nederland. U bent dan verzekerd van ruime kamers en stijlvolle suites op gemakkelijk te bereiken en unieke locaties. Wilt u een hotelkamer boeken overdag of een hotelkamer boeken voor een paar uur? Het is niet gebruikelijk om een kamer per uur te boeken, maar in overleg met desbetreffende of gewenste hotel o.b.v. beschikbaarheid zijn er mogelijkheden bij gelegenheid voor een hotel voor paar uur. Tevens verzekerd u zichzelf van de beste prijsgarantie door bij ons te boeken. Behalve de beste prijsgarantie geniet u bij onze hotels van talloze luxe faciliteiten en kwalitatief hoogstaande restaurants. Dit gecombineerd voor een voordelige prijs met onze Valk hotelarrangementen. Hotel boeken in Nederland? Dat is kiezen voor Van der Valk.

Ongekend genieten van uw hotel kamer

Een hotelkamer boeken is de eerste stap naar ongekend genieten. Een hotelkamer boeken bij Van der Valk betekent meer dan alleen genieten van een prachtige, luxueuze hotel kamer, want nergens anders vindt u meer verfijnde restaurants als bij Van der Valk. In een ongedwongen sfeer geniet u zodoende van de beste kamers én het beste eten en komt u even heerlijk tot rust, zelfs als u enkel op zoek bent naar een hotelkamer voor een dag. Onze hotels bieden bovendien vaak tal van extra faciliteiten in de vorm van gratis wifi, gratis parkeren, een zwembad of een sauna. Daarnaast kenmerken ze zich ook al door de strategische ligging tussen prachtige lokale bezienswaardigheden en de ideale uitvalswegen, zodat u na het ontbijt of de lunch eenvoudig uw reis weer kunt hervatten. De reis naar ongetwijfeld opnieuw een Van der Valk hotel.