Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Hotelkamer boeken

Hotelkamer boeken?
Kies dan voor een hotelkamer in een van de 68 Van der Valk-hotels in Nederland.
U bent dan verzekerd van ruime kamers en stijlvolle suites op gemakkelijk te bereiken en unieke locaties.
Wilt u een hotelkamer boeken overdag of een hotelkamer boeken voor een paar uur?

Vraag dan naar de mogelijkheden bij het desbetreffende hotel!
Tevens verzekerd u zichzelf van de beste prijsgarantie door bij ons te boeken.
Behalve de beste prijsgarantie geniet u bij Van der Valk van talloze luxe faciliteiten en kwalitatief hoogstaande restaurants.

Hotel boeken in Nederland? Dat is kiezen voor Van der Valk.

Bekijk onze hotels

Hotelkamer boeken

Een hotelkamer boeken doet u heel simpel en snel via onze website. U krijgt dan meteen te zien of de door u gewenste hotelkamer nog beschikbaar is en ziet ook meteen de kosten voor een of meerdere overnachtingen. U kiest bij het hotelkamer boeken bovendien zelf voor het type kamer. Dat valt nog niet mee, want Van der Valk heeft kamers voor elk gezelschap en voor iedere gelegenheid. Van luxe suites tot familiekamers. Van kamers voor minder validen of queensize kamers. Zoeken is vinden bij Van der Valk, het beste wat Nederland op het gebied van hotels te bieden heeft.

Ongekend genieten

Een hotelkamer boeken is de eerste stap naar ongekend genieten. Een hotelkamer boeken bij Van der Valk betekent meer dan alleen genieten van prachtige, luxueuze kamers, want nergens anders vindt u meer verfijnde restaurants als bij Van der Valk. In een ongedwongen sfeer geniet u zodoende van de beste kamers én het beste eten en komt u even heerlijk tot rust. De hotels van Van der Valk bieden bovendien vaak tal van extra faciliteiten in de vorm van gratis wifi, gratis parkeren, een zwembad of een sauna. De hotels kenmerken zich ook al door de strategische ligging tussen prachtige lokale bezienswaardigheden en de snelste uitvalswegen, zodat u na het ontbijt of na de lunch eenvoudig uw reis weer kunt hervatten. De reis naar ongetwijfeld opnieuw een Van der Valk hotel.

Meer informatie over onze hotels