Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Nederland

Bent u op zoek naar een hotel in Nederland? Dan bent u bij Van der Valk altijd aan het juiste adres. Al onze hotels voldoen aan de allerhoogste eisen en ons personeel zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Een hotel boeken bij Van der Valk was nog nooit zo gemakkelijk.

Boek een hotel in Nederland

Vakantie boeken? Ga voor een hotel in Nederland

Tegenwoordig gaan we allemaal steeds verder weg op vakantie, maar ook in Nederland valt van alles te beleven. Onze hotels in Nederland voldoen aan alle eisen en zorgen ervoor dat u op een heerlijke en ontspannen manier kunt genieten van een vakantie in eigen land. Naast onze ruime hotelkamers en vele faciliteiten bieden we ook tal van leuke arrangementen aan. Zo voelt u zich weer toerist in eigen land.

Arrangementen, voor ieder wat wils

Bij al onze hotels in Nederland zijn tal van leuke arrangementen te vinden. Er even lekker tussenuit en tegelijkertijd de beste prijs voor een hotelkamer en tal van leuke activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondvaart of bezoek aan de dierentuin? Een vakantie boeken bij Van der Valk was nog nooit zo voordelig als nu.

Locatie en bereikbaarheid

Al onze hotels in Nederland zijn gelegen op plaatsen van waaruit u gemakkelijk naar verschillende leuke attracties en toeristische plekken kunt reizen. Daarnaast zijn onze hotels zo gesitueerd dat ze zowel met het openbaar, als met eigen vervoer goed te bereizen zijn.

Kom genieten in onze restaurants

Bij ieder hotel in Nederland heeft Van der Valk ook een restaurant. We maken gebruik van een zeer uitgebreide kaart met tal van lekkernijen. Naast de traditionele Franse keuken die bij ieder Van der Valk restaurant geserveerd wordt, bieden we ook tal van lokale producten aan. Een reservering bij ons restaurant is gemakkelijk online te maken. Daarnaast kunt u ook heel eenvoudig in onze hotels een reservering maken.

Meer informatie over onze hotels