Direct naar de contentDirect naar de footer

Lekker een nachtje weg in Nederland

Bent u van plan om lekker een nachtje weg te gaan in Nederland? Blijf dan gerust even lezen voor de beste nachtje weg aanbiedingen die Van der Valk u kan bieden.

Boek een nachtje weg Nederland

1 nachtje weg

Wilt u even het huis uit en gezellig ergens anders slapen? Dan bent u bij Van der Valk uiteraard welkom voor een nachtje weg in Nederland. Wij bieden tal van leuke aanbiedingen om een nachtje bij ons te komen logeren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een overnachting inclusief ontbijt? Of is alleen slapen wat u betreft al voldoende? Alles is mogelijk bij een nachtje weg in Nederland in een van onze Van der Valk hotels.

Arrangementen

Ook wanneer u slechts één nachtje weg gaat in Nederland zijn er tal van mogelijkheden om toch iets leuks te gaan doen in combinatie met uw overnachting. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement met een heerlijk door u zelf samen te stellen driegangendiner. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een arrangement met een bezoek aan een pretpark of dierentuin.

Locatie en bereikbaarheid

Van der Valk is van mening dat iedereen een nachtje weg moet kunnen in Nederland, daarom zijn onze locaties ook ontzettend belangrijk voor ons. Alle locaties van Van der Valk zijn zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer te bereiken. Zo weet u zeker dat u een nachtje weg kunt in Nederland, ongeacht welke vorm van vervoer daar ook bij komt kijken.

Nachtje weg in Nederland voorafgaand aan uw vakantie?

In sommige van onze hotels bieden we speciale arrangementen aan voor vakantiegangers. Bij dit arrangement kunt u bij ons overnachten, mag uw auto bij ons blijven staan en brengen we u naar de luchthaven. Zo bespaart u enorm op de parkeerkosten van uw auto bij een luchthaven en is kunnen we 24 uur per dag uw auto in de gaten houden. Dit arrangement is alleen te boeken bij een geselecteerd aantal hotels.

Meer informatie over onze hotels