Direct naar de contentDirect naar de footer
De beste aanbiedingen
De beste aanbiedingen
Op de mooiste locaties
Met activiteiten

Last minute vakantiehuisje

De zon is weer gaan schijnen en de temperaturen gaan omhoog, tijd om eropuit te gaan. In Nederland kan het weer van het een op het andere moment verschillen, waardoor wij begrijpen dat het wel eens voorkomt dat je spontaan besluit dat je even weg wilt. Er zijn op zo’n moment tal van keuzes om te maken. Wat wordt je onderkomen, waar ga je heen en met wie wil je weg?

Boek een last minute vakantiehuisje

Bosrijke hotels

 • Hotel Spier-Dwingeloo

  Hotel Spier-Dwingeloo

  Zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes. Bos, stuifzand en schilderachtige esdorpen. Hotel Spier-Dwingeloo ligt direct aan het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld.
  Voor een afwisselende fiets- of wandeltocht bent u bij dit hotel op de goede plek.

  Boek hier
 • Hotel Harderwijk

  Hotel Harderwijk

  Met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin, is hotel Harderwijk een genot voor de natuurliefhebber!
  De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland met
  vele wandel- en fietsroutes langs het water en door de bossen.

  Boek hier

Ga eropuit met een last minute vakantiehuisje of iets heel anders

Als onderkomen kan je kiezen voor een lastminute vakantiehuisje, bungalow of kies voor de luxe en comfort van bijvoorbeeld een hotel. Bij ons heb je tal van mogelijkheden als je kiest voor het laatste. Zo zijn er verschillende hotelkamers met een privé jacuzzi en beschikken de hotels over verschillende faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Maar dan komt de beslissing met wie je eropuit wilt. Wil je weg met je vrienden, familie of is het tijd voor een moment alleen met je geliefde? Afhankelijk van de grootte van de groep kun je kiezen voor een last minute vakantiehuisje, bungalow of hotelkamer.

Liever geen last minute vakantiehuisje?

Als je een weekendje weg gaat met familie of vrienden kan een lastminute vakantiehuisje een ideale oplossing zijn, maar wist je dat wij ook beschikken over verschillende familiekamers? Als je als grotere groep zonder kinderen bent en liever in tweepersoons hotelkamers verblijft, kan natuurlijk ook. Wij zorgen er dan altijd voor dat deze bij elkaar gelegen zijn. Even geen zin in je vrienden of (schoon)familie en wil je er samen op uit? Een last minute vakantiehuisje is dan veel te groot voor jullie twee, waardoor Van der Valk een uitstekend alternatief kan zijn. Overnacht in luxe en comfort en geniet van elkaar.

Wat biedt een hotel wél maar een last minute vakantiehuisje niet?

Waar een last minute vakantiehuisje saai kan zijn, zorgt een hotel ervoor dat er altijd wat te beleven is. Ook moet je in een vakantiehuis zelf zorgen dat er eten op tafel komt en dat het bed wordt opgemaakt. In een hotel zal je je daardoor eerder een koning te rijk voelen, omdat je, zeker bij ons, volledig in de watten zal worden gelegd. Boek daarom wél bij ons en geen last minute vakantiehuisje.

Meer informatie over onze hotels