Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute vakantiehuisje

De zon is weer gaan schijnen en de temperaturen gaan omhoog, tijd om eropuit te gaan. In Nederland kan het weer van het een op het andere moment verschillen, waardoor wij begrijpen dat het wel eens voorkomt dat je spontaan besluit dat je even weg wilt. Er zijn op zo’n moment tal van keuzes om te maken. Wat wordt je onderkomen, waar ga je heen en met wie wil je weg?

Boek last minute vakantiehuisje

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

  • Ruime woning voor 2, 4, of 6 personen
  • Gratis gebruik van hotel faciliteiten
  • Eigen woonkamer en terras
  • Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerde eigen woning met een moderne keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. De boerderij is direct naast het hotel gelegen.

Ga eropuit met een last minute vakantiehuisje of iets heel anders

Als onderkomen kan je kiezen voor een lastminute vakantiehuisje, bungalow of kies voor de luxe en comfort van bijvoorbeeld een hotel. Bij ons heb je tal van mogelijkheden als je kiest voor het laatste. Zo zijn er verschillende hotelkamers met een privé jacuzzi en beschikken de hotels over verschillende faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Maar dan komt de beslissing met wie je eropuit wilt. Wil je weg met je vrienden, familie of is het tijd voor een moment alleen met je geliefde? Afhankelijk van de grootte van de groep kun je kiezen voor een last minute vakantiehuisje, bungalow of hotelkamer.

Liever geen last minute vakantiehuisje?

Als je een weekendje weg gaat met familie of vrienden kan een lastminute vakantiehuisje een ideale oplossing zijn, maar wist je dat wij ook beschikken over verschillende familiekamers? Als je als grotere groep zonder kinderen bent en liever in tweepersoons hotelkamers verblijft, kan natuurlijk ook. Wij zorgen er dan altijd voor dat deze bij elkaar gelegen zijn. Even geen zin in je vrienden of (schoon)familie en wil je er samen op uit? Een last minute vakantiehuisje is dan veel te groot voor jullie twee, waardoor Van der Valk een uitstekend alternatief kan zijn. Overnacht in luxe en comfort en geniet van elkaar.

Wat biedt een hotel wél maar een last minute vakantiehuisje niet?

Waar een last minute vakantiehuisje saai kan zijn, zorgt een hotel ervoor dat er altijd wat te beleven is. Ook moet je in een vakantiehuis zelf zorgen dat er eten op tafel komt en dat het bed wordt opgemaakt. In een hotel zal je je daardoor eerder een koning te rijk voelen, omdat je, zeker bij ons, volledig in de watten zal worden gelegd. Boek daarom wél bij ons en geen last minute vakantiehuisje.

Meer informatie over onze hotels