Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute weekendje weg met kind

Wilt u binnenkort een last minute weekendje weg met kind? Zoek dan naar een mooie aanbieding in een van onze Valk Exclusief hotels: de hotels hebben veel voorzieningen, liggen verspreid door het land en zijn ideaal voor een last minute weekendje weg met kind! Ook hebben veel hotels speciale familiekamers: in deze kamers heeft u extra veel ruimte en zijn uw kinderen altijd in de buurt. Of u nu wilt genieten van de prachtige natuur in het oosten van het land, een weekendje gaat winkelen in een grote stad of tijd wilt doorbrengen aan zee: onze Valk Exclusief hotels zijn een fantastische keuze!

Boek een last minute weekendje weg met kind

Familiekamers bij Valk Exclusief

Familiekamers bij Valk Exclusief

  • ruime gezinskamers
  • maximaal 7 personen
  • royale badkamers
  • gescheiden ruimtes

Graag een nachtje weg met de kinderen? Bij Van der Valk is dat geen enkel probleem! Wij bieden comfortabele accommodaties voor jong en oud.

Neem een kijkje in ons assortiment met familiekamers.

Genieten in een natuurgebied of aan het strand

Met een last minute weekendje weg met kind kunt u alle kanten op: Nederland heeft veel mooie natuurgebieden, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. De meeste natuurparken hebben speciale bezoekerscentra, waar kinderen spelenderwijs meer kunnen leren over de flora en fauna in het gebied. Ook een leuke bestemming voor een last minute weekend weg met kids is het strand: boek een familiekamer in een van onze hotels langs de kust en geniet van een weekend vol strandwandelingen en zwempartijen. Tijdens een last minute weekendje weg met kind hoeft niemand zich te vervelen. Vraag ons personeel om tips voor leuke kindvriendelijke uitjes in de buurt en geniet van uw tijd in ons hotel.

Bezoek mooie steden en interactieve musea

Boekt u binnenkort een last minute weekendje weg met kind? Dan kunt u ook kiezen voor een hotel in de stad. U vindt onze hotels in verschillende steden, waar u heerlijk kunt winkelen en prachtige musea kunt bezoeken. Gedurende de schoolvakanties hebben de meeste musea speciale tentoonstellingen en extra activiteiten voor kinderen. Maak van uw last minute weekend weg met kinderen een feest en bezoek een bijzondere tentoonstelling of expositie! Het voordeel van verblijven in een grote stad, is dat er talloze restaurants zijn waar jullie met het hele gezin kunnen eten. Of uw kinderen nou het liefst pizza of pannenkoeken eten of echte sushiliefhebbers zijn, tijdens uw last minute weekendje weg met kind zijn de culinaire opties eindeloos.

Boek een familiekamer