Direct naar de contentDirect naar de footer
Verblijf in onze wereld van comfort en stijl
Verblijf in onze wereld van comfort en stijl

Lekker weg

Wilt u even lekker weg? Even de sleur doorbreken, tot rust komen en ontspannen op een comfortabele locatie zoals een luxueus hotel? Ontdek dan de arrangementen bij Van der Valk. Bij de arrangementen vindt u niet alleen de beste aanbiedingen als u even lekker weg wilt, u hoeft bovendien zelf (bijna) niets meer te regelen. Dit hebben wij al voor u gedaan. In de arrangementen vindt u namelijk alles wat u nodig hebt voor een heerlijk uitstapje in eigen land.

Ga even lekker weg

Lekker weg in elk seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen charme. Daarom vindt u in elk seizoen een bijpassend arrangement om even lekker weg te kunnen. Kies bijvoorbeeld voor een nachtje weg met een seizoensdeal inclusief overnachting en ontbijtbuffet. Wilt u meteen een lang weekend weg? Dan is de 3=2 deal, inclusief 3 overnachtingen en 3 keer uitgebreid buffet voor de prijs van 2 de ideale aanbieding voor u. Tot slot kunt u ook kiezen voor een speciale seizoensdeal inclusief overnachting, ontbijt én driegangendiner. Zo hoeft u zelf helemaal nergens meer aan te denken en kunt u gewoon heerlijk komen ontspannen.

Sportieve, luxueuze of praktische arrangementen

Wilt u lekker weg in eigen land en genieten van een sportief of luxueus arrangement? Bij Van der Valk vindt u ook arrangementen inclusief fietsverhuur, of inclusief overnachting in een luxe suite met fles champagne op de kamer. Wilt u uw overnachting combineren met een andere vakantie? Boek dan het Park, Sleep & Fly arrangement. Hierbij overnacht u in ons hotel, parkeert u de auto veilig op ons parkeerterrein en regelen wij uw transfer naar de luchthaven.

Kies uw hotel en locatie

Op onze website leest u precies na wat de arrangementen inhouden en welke hotels meedoen aan de actie. Zo kiest u vervolgens precies het hotel dat voldoet aan uw wensen. Of dat nu een grote stad of juist een rustige omgeving in ons eigen land is! Uiteraard zijn alle hotels van alle gemakken voorzien. Niets houdt u dus nog tegen om even lekker weg te gaan met uw partner, gezin of vrienden!

Meer informatie over onze hotels