Direct naar de contentDirect naar de footer
Genieten in onze hotelbar
Luxe kamers & suites
Vergaderen naar uw wens

Rondreis Nederland

Trekt u er graag op uit om Nederland wat beter te leren kennen? Dit kan uitstekend dankzij een rondreis door Nederland. U reist bijvoorbeeld van stad naar stad en uiteraard overnacht u in een comfortabel hotel. Er is altijd een Van der Valk vestiging in de buurt voor een ontspannen nacht en een overheerlijk ontbijt, tijdens uw rondreis door Nederland. Dit maakt een korte of lange vakantie in eigen land een stuk aantrekkelijker.

Boek een hotel bij Arnhem

Rondreis in Nederland via diverse steden trips

Nederland heeft tal van mooie steden die u kunt bezichtigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trip naar Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Dordrecht? Elke stad heeft zijn charme en unieke kenmerken. Ga voor cultuur, architectuur en historie. Vergeet uiteraard geen terrasje te pakken om lekker bij te komen na een dagje cultuur snuiven. Juist de diversiteit aan steden biedt vakantievierders in Nederland voldoende keuzeaanbod. Er zit dus zeker iets tussen dat u aanspreekt.

Riviercruises door Nederland

Een auto- of treinvakantie is natuurlijk hartstikke leuk, maar dit geldt ook zeker voor een Rijnreis. Vanuit Arnhem vertrekken diverse riviercruises over de Rijn, de Moezel en de Donau. Vanzelfsprekend vertrekt u niet overhaast vanuit deze plaats en dus boekt u een comfortabele overnachting in ons Van der Valk hotel Duiven dichtbij Arnhem. Overdag heeft u dan nog de tijd om de stad wat beter te leren kennen waarna u vervolgens de boot opstapt.

Ontdek Nederland tijdens een onvergetelijke vakantie

Bij Van der Valk stellen we u altijd in staat optimaal te genieten van een welverdiende vakantie, zowel op het land als op het water. In welke stad u ook verblijft, er is altijd een hotelvestiging dichtbij. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart begint aan een rondreis door Nederland. Ga samen met uw partner om tafel zitten, bespreek een rondreis in Nederland die u aanspreekt en ga samen een onvergetelijke tijd tegemoet in eigen land.

Meer informatie over onze hotels