Direct naar de contentDirect naar de footer

Rondreis Nederland

Plan uw rondreis door Nederland

Trekt u er graag op uit om Nederland wat beter te leren kennen? Dit kan uitstekend dankzij een rondreis door Nederland. U reist bijvoorbeeld van stad naar stad en uiteraard overnacht u in een comfortabel hotel. Er is altijd een Van der Valk vestiging in de buurt voor een ontspannen nacht en een overheerlijk ontbijt, tijdens uw rondreis door Nederland. Dit maakt een korte of lange vakantie in eigen land een stuk relaxter.

Bekijk hotels in Nederland

 • Seizoenstour door Nederland

  Seizoenstour door Nederland

  Met ons nieuwe ValkTour-arrangement ziet u heel Nederland en geniet u tegelijkertijd van alle luxe bij Van der Valk. Een lange strandwandeling, stedentrip of eropuit met de fiets? Met het ValkTour-arrangement kunt u gemakkelijk meerdere hotels tegelijk boeken en al het moois beleven wat Nederland te bieden heeft.

 • Kastelentour

  Kastelentour

  Waan u baron of barones en reis af naar de twee mooiste kastelen van Zuid-Limburg. Kasteel Bloemendal en Kasteel TerWorm heten u van harte welkom op hun locaties voor een schitterend verblijf met dit unieke ValkTour-arrangement.

 • Hanzestedentour

  Hanzestedentour

  Hop van stad naar stad en ondervind al het moois wat Nederland u te bieden heeft. Deventer, Zwolle, Harderwijk en Groningen behoren tot de groep Hanzesteden: een groep die vroeger een samenwerkingsverband tussen handelaren vormden in de veertiende en vijftiende eeuw

Rondreis in Nederland via diverse steden trips

Nederland heeft tal van mooie steden die u kunt bezichtigen tijdens uw rondreis met de auto. Natuurlijk is een rondreis met de trein, bus, caravan, camper, motor of de fiets ook heel goed mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trip van Amsterdam, naar Den Haag, Rotterdam en Dordrecht? Elke stad heeft zijn charme en unieke kenmerken. Ga voor cultuur, architectuur en historie. Vergeet uiteraard geen terrasje te pakken om lekker bij te komen na een dagje cultuur snuiven. Juist de diversiteit aan steden biedt vakantievierders in Nederland voldoende keuzeaanbod.

Een rondreis over de rivier

Een rondreis met de auto is natuurlijk hartstikke leuk, maar dit geldt ook voor een Rijnreis. Vanuit Arnhem vertrekken diverse riviercruises over de Rijn, de Moezel en de Donau. Vanzelfsprekend vertrekt u niet overhaast vanuit deze plaats en dus boekt u een comfortabele overnachting in ons Van der Valk hotel Duiven dichtbij Arnhem. Overdag heeft u dan nog de tijd om de stad wat beter te leren kennen waarna u vervolgens de boot opstapt.

Ontdek Nederland tijdens een onvergetelijke vakantie

We stellen u altijd in staat optimaal te genieten van een welverdiende rondreis door Nederland, zowel op het land als op het water. In welke stad u ook verblijft, er is altijd een hotel dichtbij. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart begint aan een rondtour door Nederland. Ga samen om tafel zitten en bespreek een rondreis in Nederland die u aanspreekt, en u gaat een onvergetelijke tijd tegemoet in eigen land.

Boek een rondreis door Nederland