Direct naar de contentDirect naar de footer

Toverland arrangement

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een weekend Toverland? Bent u daarnaast op zoek naar de beste aanbieding? Bij Van der Valk Exclusief Düsseldorf zit u altijd goed voor een Toverland arrangement. Ons hotel is primair bedoeld als luchthaven hotel, maar biedt ook steeds meer mogelijkheden om voor andere doeleinden te verblijven.

Boek Toverland arrangement

Arrangement voor Toverland

Wij bieden voor al onze hotelgasten een unieke ervaring in een luxe omgeving. De beste Toverland arrangement aanbiedingen zijn dan ook te vinden bij ons. Of het nu gaat om één overnachting of meerdere, bij ons bent u in de meeste gevallen zelfs goedkoper uit dan een vakantiepark bij Toverland. Het Toverland Arrangement is exclusief te boeken bij ons hotel in Düsseldorf.

Toverland Arrangement en andere arrangementen

Naast een bezoek aan Toverland met arrangement hebben we natuurlijk tal van andere arrangementen die u kunt boeken in combinatie met een overnachting in ons Van der Valk Exclusief Hotel. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere arrangementen combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Toverland arrangement en een kerstmarkt arrangement? Zo kunt u een weekendje weg naar Toverland combineren met tal van andere leuke activiteiten. Kijk gerust eens rond tussen de arrangementen die we u te bieden hebben.

Overnachten in luxe

Bij Van der Valk Exclusief Hotel Düsseldorf vinden we het van groot belang dat u helemaal tot rust kunt komen tijdens een weekendje weg. Daarom overnacht u bij ons in grote luxe waardoor u even stoom af kunt blazen en kunt ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Al onze kamers beschikken over een eigen ligbad en regendouche en daarnaast kunt u gebruik maken van onze fitness en wellness en alle faciliteiten die daar bij horen. Ook heeft iedere kamer airconditioning. Hierdoor kunt u altijd ontspannen bij aangename temperaturen. Iets dat ook uw nachtrust ten goede komt. Naast deze standaardopties zijn er ook tal van upgrades mogelijk.

Meer informatie over onze hotels