Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuisje Veluwe

Wilt u een vakantiehuisje Veluwe huren? Een familiekamer in een Van der Valk hotel is een prima alternatief voor een vakantiehuisje Veluwe. Kom daarom logeren in Harderwijk, Apeldoorn of Zwolle. U ervaart de Veluwe op een unieke wijze dankzij een verblijf in een van onze hotels. Bij ons proeft u de Veluwse gastvrijheid in combinatie met luxe en comfort. U overnacht dicht bij de Veluwse bossen en dus ligt de natuur altijd binnen handbereik. Bovendien wordt u door ons volledig in de watten gelegd. Wij garanderen u een onvergetelijk en compleet verzorgd onderkomen. Laat een vakantiehuisje op de Veluwe daarom aan u voorbijgaan en ontdek de voordelen van overnachten bij Valk Exclusief.

Boek een vakantiehuisje Veluwe

Familiekamer versus vakantiehuisje huren Veluwe

Een vakantiehuisje op de Veluwe huren is ongekend populair. Logisch, want u vertoeft in een prachtige bosrijke omgeving waar u bovendien kans hebt om een hert of wild zwijn te spotten. Echter, een familiekamer in Harderwijk, Apeldoorn of Zwolle voldoet net zo goed als vakantie-accommodatie. De kamer beschikt over meerdere bedden, een luxe badkamer, een zitgedeelte en nog veel meer. En natuurlijk maakt u in ons hotel gebruik van allerlei faciliteiten. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad of laat u verwennen door een wellnessbehandeling. Uiteraard trekt u ook de bossen in voor een wandeling of fietstocht. De Veluwe is namelijk te mooi om links te laten liggen. Kortom: een familiekamer in plaats van een vakantiehuisje Veluwe is een uitstekende keuze.

Vakantiehuisje Veluwe? Boek een familiekamer bij Valk Exclusief

Gaat u graag een zorgeloze vakantie tegemoet in een vakantiehuisje Veluwe? Maak het uzelf comfortabel en geniet van een topverblijf op een familiekamer bij Valk Exclusief. Het ontbreekt u werkelijk aan niets en iedere ochtend serveren wij u een vers en uitgebreid ontbijt. Gaat u graag uit eten? Dat is ook mogelijk in ons hotel. Geniet van een overheerlijk diner, bereid met lokale producten, door onze chef-koks. Reis daarom af naar de Veluwe en boek een familiekamer in een van onze hotels op de Veluwe. Die doet beslist niet onder voor een vakantiehuisje Veluwe. Boek uw kamer online, betaal geen reserveringskosten en geniet van een topverblijf in het mooiste natuurgebied van Nederland.

Bekijk al onze vakantiehuizen