Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Overnachten bij Van der Valk al vanaf 39,95 euro met ontbijt

Overnachten bij Van der Valk voor 39,95 euro met ontbijt? Een overnachting in een hotel staat voor puur genot. En helemaal als dat voor een speciale prijs kan. Daarom bieden wij een goedkope hotelovernachting al vanaf 39,95 euro aan. Om het eens uit te proberen. Beschouw het als een cadeautje, deze Van der Valk 39,95 euro met ontbijt. Een heerlijke nacht in een luxueus hotel ergens in Nederland. Afhankelijk van de locatie kijkt u ‘s ochtends uit op een bos, een tuin of het water! Dat is fijn wakker worden. En vervolgens staat er ook nog een heerlijk ontbijt voor u klaar in onze restaurants, allemaal inbegrepen wanneer u kiest voor een hoteldeal met ontbijt.

Boek onze hoteldeals

Let wel: hotelprijzen kunnen dagelijks variëren en zijn op basis van aanbod en beschikbaarheid.

Nederlandse gastvrijheid: Van der Valk 39,95 euro met ontbijt

Hotelprijzen vanaf 39,95 euro incl ontbijt, dat is de beste prijs die u voor een hotel van deze klasse ooit zult vinden. Van der Valk is een oer-Nederlandse keten en vindt het fijn nieuwe gasten kennis te laten maken met hun stijl en gastvrijheid, vandaar Van der Valk vanaf 39,95 euro met ontbijt. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het eten, zowel traditioneel Hollands als van de hoogste internationale standaard. Generaties lang is de familie al bezig hun restaurants en hotels tot de top te laten horen. Van der valk 39,95 euro met ontbijt geeft u de mogelijkheid om ook de verschillende restaurants eens uit te proberen. En vergeet de bar en lounge die elk hotel rijk is niet.

Vanaf 39,95 euro al een hotel aan zee

Van der valk 39,95 euro met ontbijt dicht bij het strand? De bekende hotelketen met de toekan heeft prachtige hotels op verschillende locaties vlak bij zee, bijvoorbeeld in Wassenaar voor een nachtje weg voor 39,95 euro. Hier verblijven met een geliefde of met uw gezin betekent volledig ontspannen. Even helemaal nergens meer aan denken en genieten van de beste bedden in mooie kamers, wellness met bijvoorbeeld jacuzzi en een uitgebreid ontbijtbuffet. Van der Valk 39,95 euro hotel met ontbijt is de aanbieding voor u.

Meer informatie over onze hotels