Direct naar de contentDirect naar de footer

Veluwe vakantiepark

De Veluwe is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Wilt u binnenkort een paar dagen weg, boek dan een vakantie naar een Veluwe vakantiepark of hotel in de buurt. Vanuit uw Veluwe vakantiepark kunt u de omgeving ontdekken en op avontuur met het hele gezin. Zit u het liefst in een luxe accommodatie? Dan is een hotel waarschijnlijk de beste keuze. Vanaf onze Valk Exclusief Hotels in Harderwijk en Apeldoorn, rijdt u binnen een paar minuten naar de Veluwe en kunt u tevens genieten van alle uitgebreide faciliteiten.

Boek een Veluwe vakantiepark

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  • Een modern Wellness center en binnenzwembad
  • Gratis gebruik van fitness center
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Ontdek natuurgebied de Veluwe

  Ruime kamers en stijlvolle suites. Valk Exclusief hotel Apeldoorn biedt u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van mag komen genieten.

 • Hotel Harderwijk

  Hotel Harderwijk

  • 90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower
  • Sfeervol à la carte restaurant
  • Wakker worden in de natuur
  • Bezoek het culturele Harderwijk

  Hotel Harderwijk is gunstig gelegen aan de A28 in de Veluwse bossen. Eindeloos wandelen en fietsen in onze achtertuin.

Een prachtig museum en fantastische natuur

Een weekendje weg Veluwe staat vooral in het teken van het Nationaal Park. Nationaal Park de Hoge Veluwe is een uitgestrekt park, waar u verschillende dingen kunt doen. Allereerst is er natuurlijk het park: in dit uitgestrekte gebied kunt u genieten van variërende landschappen en verschillende wilde dieren spotten. Ga op ontdekkingstocht en wie weet komt u onderweg een hert of wolf tegen! Daarnaast bevindt zich in het park het Kröller-Müller museum. Dit museum heeft prachtige kunstwerken van onder andere: Monet, Picasso, Mondriaan en bezit de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld. Maak tijdens uw weekendje weg Veluwe een fietstocht op een van de witte fietsen die u in het park kunt gebruiken. Hiermee kunt u op een gemakkelijke manier een groot deel van het park zien.

Leuke steden om te bezoeken

Verblijft u tijdens uw weekendje weg Veluwe in Valk Exclusief Hotel Apeldoorn, breng dan ook een bezoekje aan deze stad. U kunt hier heerlijk eten, winkelen, naar de Apenheul of een bezoek brengen aan een van de musea in de stad. Kiest u voor een weekendje weg Veluwe in Hotel Harderwijk op de Veluwe, breng dan een bezoek aan de nabijgelegen stad Zwolle of bezoek de prachtige vestingsstad Elburg. Hier kunt u wandelen door het eeuwenoude centrum en ambachtelijke boten bekijken die in de haven liggen. Maak een fietstocht door de prachtige omgeving en sluit uw dag af in uw fantastische hotelkamer!

Meer informatie over onze hotels