Direct naar de contentDirect naar de footer
Ultieme ontspanning
Ultieme ontspanning

Wellness hotel arrangement

Weet u een weekendje pure verwennerij te waarderen? Dan is een verblijf in een van onze hotels met volwaardig wellness center zeker iets voor jou. Voor een hotel met wellness arrangement in Nederland komt u sowieso bij Van der Valk terecht. U geniet er volop van onder andere de luxe sauna's, Turkse stoombaden en zonnebanken.

Boek een wellness hotel arrangement

Wellness bij Van der Valk

Wellness bij Van der Valk

Bent u op zoek naar een wellness? Maak van een dagje wellness een compleet verblijf met het wellness arrangement.

Stelt u zich eens voor: u heeft een drukke week achter de rug. U wilt er eigenlijk wel eens tussenuit. Het moet niet te ver weg zijn, niet te duur en hoeft niet meteen met vakantie. Boekt u dan een verblijf bij een Valk Exclusief Hotel.

Wellness hotel arrangement in Nederland

Een wellness hotel arrangement boekt u overal in Nederland, zodat het altijd de ideale uitvalsbasis is. Een wellness arrangement hotel boekt u gemakkelijk in Hotel Enschede, Hotel Akersloot, Hotel Heerlen, Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk, in Hotel Spier, Hotel Zwolle, Hotel Duiven, Hotel Schiphol, Hotel Maastricht, Hotel Vianen, Hotel Almere en in Hotel Apeldoorn.

Genieten van hotel wellness arrangement Nederland

Tijdens een arrangement wellness hotel geniet u van de vele wellness faciliteiten die deze hotels met wellness arrangement u bieden. Neem tijdens een wellness hotel arrangement een verfrissende duik in een heerlijk verwarmd zwembad. Ontspan in een van de heerlijke sauna’s. Een arrangement hotel wellness is de gedroomde plaats voor puur genieten. U geniet van het nodige comfort en de luxe om uw batterijen weer op te laden. Tijdens een wellness hotel arrangement ontspant u in een van de Finse sauna’s, in een infrarood of een Hamman sauna. De wellness faciliteiten verschillen van hotel tot hotel. Allen met één rode draad: zorgeloos en comfortabel genieten.

Wellness hotel arrangement

Zorgeloos genieten doe het zeker in het gloednieuwe wellness centrum van Hotel Schiphol. De verwarmde design lounges zijn een primeur voor Nederland. Steeds meer hotels zijn uitgerust met vele wellness faciliteiten. Boek uw verblijf en geniet gratis van alle wellness mogelijkheden. Ook de hotelkamers beschikken over alle denkbare luxe, zoals een whirlpool of een heerlijk ontspannende regendouche én natuurlijk gratis internet. Het hotel ligt op slechts tien minuten rijden van de luchthaven en Amsterdam ligt 21 kilometer verder. Het is dus makkelijk bereikbaar. Met het panorama terras, het Amsterdamse bos, Geitenboerderij Ridammershoeve, de Amsterdamse grachten en de Kennemer duinen heeft u aan bezienswaardigheden ook geen gebrek. Wij doen er alles aan om u een ontspannend verblijf te bezorgen!

Boek een wellness hotel arrangement