Direct naar de contentDirect naar de footer
Ontspannen aan de kust
Ontspannen aan de kust

Appartement aan zee

Een stranduitje is bij talloze Nederlanders het hele jaar door geliefd. In de lente en zomer is het natuurlijk een prima plek om er te genieten van de zon en de zee. De herfst en winter zijn bij uitstek periodes om tijdens lange strandwandelingen heerlijk uit te waaien, terwijl de golven soms bulderend op het zand stukslaan. Valk Exclusief geeft u de mogelijkheid om tijdens alle maanden van het jaar uitgebreid van het strand te kunnen genieten. We beschikken namelijk over 6 verschillende hotels, die zich op korte afstand van het strand bevinden, zodat u in een luxe appartement aan zee kunt overnachten. In Noord-Holland heeft u de keuze uit Hotel Akersloot en Hotel Haarlem, in Zuid-Holland uit Hotel Den Haag-Nootdorp en Hotel Leiden en in Zeeland uit Hotel Goes en Hotel Middelburg.

Boek een appartement aan zee

De luxe van een appartement aan zee

Uw appartement aan zee bij Valk Exclusief bestaat uit een aangenaam ruime kamer waar u in alle luxe kunt genieten van al het goeds dat onze hotels u te bieden hebben. Zo beschikt Hotel Akersloot over een eigen binnenzwembad, zodat u ook op dagen dat de lage zeewatertemperatuur het niet toelaat toch een duik in het water kunt maken. Daarnaast geldt dat elk Valk Exclusief appartement aan zee u toegang geeft tot het inpandige restaurant waar u in een ongedwongen sfeer van heerlijke gerechten kunt smullen. Bijkomend voordeel van de Valk Exclusief hotels die u een appartement aan zee kunnen bieden is dat ze zich op locaties bevinden die zowel met eigen als met openbaar vervoer makkelijk te bereiken zijn.

Vanuit uw appartement aan zee de omgeving verkennen

Omdat onze hotels zich aan of vlakbij belangrijke verkeersaders bevinden, is het natuurlijk ook mogelijk om uw appartement aan zee als centrale uitvalsbasis benutten om andere plekken in de regio te bezoeken. In veel gevallen kunt u in de nabijheid van het hotel bijvoorbeeld fietsen huren, zodat u op de pedalen de omgeving kunt gaan verkennen. Maar het is ook mogelijk om vanuit uw appartement aan zee in de omliggende plaatsen historie en cultuur te gaan snuiven. Kortom, een Valk Exclusief appartement aan zee biedt u volop verschillende opties voor meerdere uitjes naast een bezoek aan het strand.

Meer informatie over onze hotels