Direct naar de contentDirect naar de footer

Laat u verwennen met een culinair arrangement!

Wilt u bijvoorbeeld uw partner, een pasgetrouwd stel of uw beste vriendin in het zonnetje zetten? Verras dan met een culinair arrangement. In onze hotels kunt u een culinair arrangement met overnachting boeken en bovendien genieten van alle andere faciliteiten die u in onze hotels vindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontspannen in de wellness, een frisse duik nemen in het zwembad en uitrusten in onze luxueuze en moderne kamers. Met een culinair arrangement als origineel cadeau maakt u ongetwijfeld veel mensen blij!

Boek nu een culinair arrangement

Een culinair arrangement om optimaal van te genieten

Liefde gaat door de maag. Daarom vindt u in onze hotels meerdere culinaire arrangementen met overnachting, waar iedereen optimaal van kan genieten. Ga bijvoorbeeld voor een suite dream arrangement bestaande uit een overnachting in een luxe suite inclusief royaal ontbijt, driegangendiner in ons restaurant en een fles champagne op de kamer. Wilt u liever wat uitgebreider tafelen? Met het speciale verwenarrangement geniet u van een vijfgangendiner in ons restaurant met aansluitend een overnachting en een royaal ontbijtbuffet voor de volgende ochtend. Er zijn verschillende hotels waar u een aantrekkelijk culinair arrangement kunt boeken. Zo kiest u precies het hotel met de faciliteiten die u zoekt tijdens een korte vakantie of weekendje weg, of een hotel dat gelegen is in een omgeving die u graag wilt ontdekken.

Meer dan alleen tafelen!

Denkt u bij een culinair arrangement aan meer dan alleen tafelen? In Hotel Akersloot geniet u niet alleen van de lekkerste hapjes en drankjes, u kunt hier ook een live kookspektakel bijwonen! Dit kookspektakel wordt elke zaterdag en zondag georganiseerd door de enthousiaste keukenbrigade van het hotel. Het kookspektakel zal elke culinaire liefhebber kunnen bekoren en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Zodra u uitgegeten en -gekeken bent, kunt u heerlijk uitrusten en overnachten in onze moderne en luxueuze kamers. De volgende ochtend nodigen wij u graag uit aan het ontbijtbuffet en kunt u gebruik maken van het zwembad, de fitness en de wellness. Zo maakt u van een culinair arrangement een heuse mini vakantie, die u uiteraard compleet in stijl beleeft.

Meer informatie over onze hotels