Direct naar de contentDirect naar de footer

Efteling Hotel

Tilburg is een typische industriestad. Voor toeristen daarom niet minder aantrekkelijk. In het stadscentrum ontdekt u een aantrekkelijk winkelgebied. Daarnaast zijn de Spoorzone, de levendige horecapleinen, het verrassende dwaalgebied of het creatieve Veemarktkwartier een bezoek meer dan waard. In de Piushaven, de sfeervolle binnentuinen en in de schitterende stadsparken komt u tot rust. Tilburg vanuit een andere invalshoek bekijken kan met een van de vele georganiseerde rondvaarten. Bent u avontuurlijker aangelegd? Ga dan zelf op verkenning met een gehuurde sloep. Dit alles kan vanuit een Efteling hotel of met het nabijgelegen Van der Valk Hotel Tilburg.

Boek Efteling hotel

Efteling arrangement

Efteling arrangement

Laat al je fantasieën werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Efteling. Ervaar 35 verschillende attracties voor jong en oud. Bekijk nu het Efteling arrangement van Valk Exclusief.

Boek Efteling arrangement

Efteling hotel

Wie Tilburg bezoekt, denkt aan de Efteling. Bijvoorbeeld met een Efteling overnachting in het Efteling hotel, in de Efteling huisjes of in een Efteling bungalowpark. Met een Efteling hotel is in de Efteling overnachten voor niemand een probleem. Het Efteling hotel beschikt over standaard kamers voor twee tot vijf personen. Daarnaast is het Efteling hotel ook voorzien van een junior suite voor maximaal vijf personen, een circus suite, een coca cola suite en een comfort kamer, allen voor vier personen. Een excellence suite voor twee personen en vele suites met telkens een ander sprookje als thema maken hotel Efteling compleet.

Vele bezienswaardigheden

In de regio Tilburg is er nog veel meer te zien en te ontdekken. Er is het sprookjespark De Efteling en het Safaripark Beekse Bergen. De Efteling is met zijn spannende attracties en sfeervolle sprookjes en van de leukste parken van Europa. De Oisterwijkse bossen en de vennen van Oisterwijk vormen een schitterend natuurgebied. Langs uitstekend onderhouden en goed bewegwijzerde fiets- en wandelpaden is het heerlijk genieten van de uitgestrekte landbouwgebieden met prachtige heide-en boscomplexen. Vlakbij liggen de Loonse en Drunense Duinen, de Baronie van Breda en de Chaamse bossen, het grootste aaneengesloten stuifzand van Europa. Voor kinderen is er de Speelboerderij de Vossenberg, een overdekt speelparadijs vol klim-en knutselplezier.

Hotel Tilburg

Een weekendje Tilburg is uitstekend te combineren met een verblijf in het Van der Valk Hotel Tilburg. Alle bezienswaardigheden liggen vlakbij. Er zijn arrangementen uitgewerkt mét en zonder diner, met tweemaal toegang tot de Efteling en twee overnachtingen met ontbijt. Aan één dag hebt u zeker niet genoeg om de Efteling te ontdekken.

Ziet u een verblijf in ons Valk Efteling hotel wel zitten? Maak dan kennis met het ruime kamer- en arrangementenaanbod.

Bekijk alle Valk Exclusief hotels in de buurt van attractieparken