Direct naar de contentDirect naar de footer

Familiehotel Duitsland

Bent u op zoek naar een luxe familiehotel in Duitsland, dan bent u bij Valk Exclusief aan het juiste adres. Of u nu een weekendje weg wilt in de winter of het Ruhrgebied wilt ontdekken tijdens een avontuurlijke gezinsvakantie, ons Valk Exclusief Hotel Düsseldorf is de perfecte uitvalsbasis. Een vakantie in een hotel lijkt misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor gezinnen met kinderen, maar is eigenlijk heel fijn. Tijdens uw verblijf in ons familiehotel Duitsland wordt alles voor u geregeld: van het ontbijt tot uitjes, ontspanning en entertainment. Ons personeel helpt u met het verwezenlijken van een onvergetelijke vakantie of ontspannen weekendje weg.

Boek familiehotel Duitsland

Familiekamer

Familiekamer

De Familiekamer van Airporthotel Düsseldorf heeft een gescheiden slaap- en woongedeelte. Hierdoor is de kamer uitermate geschikt als familiekamer.

Alles wat u nodig heeft

Bent u op zoek naar een familiehotel Duitsland met zwembad? Bij Hotel Düsseldorf geniet u van een wellness. Boek in dit hotel een speciale familiekamer en geniet van de uitgebreide faciliteiten. Het fijne aan een familiekamer is dat er verschillende ruimtes zijn: u kunt dus ’s avonds gewoon napraten in het lounge gedeelte, terwijl uw kinderen in de aangrenzende kamer liggen te slapen. Een weekendje weg of een langere vakantie, in ons familiehotel Duitsland kan het allemaal. Lijkt het u handig dat al het eten voor u geregeld wordt? Kies dan voor ons familiehotel Duitsland all inclusive arrangement. Met dit arrangement kunt u 's ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt, drankjes pakken uit de minibar en aan het einde van de dag dineren in het hotelrestaurant.

Genieten van de feestdagen in een familiehotel Duitsland

Ons familiehotel Duitsland in Düsseldorf is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg tijdens de feestdagen. Gedurende de wintermaanden is Düsseldorf een fantastische bestemming: in de stad zijn verschillende kerstmarkten en u kunt al uw inkopen doen voor de feestdagen. Verblijft u gedurende deze periode in familiehotel Duitsland, vraag ons personeel dan om tips voor leuke activiteiten in de buurt. Onze medewerkers helpen u met het uitzoeken van leuke uitjes voor de kinderen en kunnen u helpen met tickets voor attractieparken en musea in de buurt. Düsseldorf is de ideale bestemming voor een vakantie met kinderen. Ontdek het zelf tijdens uw verblijf in ons prachtige Valk Exclusief hotel!

Meer informatie over onze hotels