Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietshotel Limburg

Veel Nederlanders houden van fietsen. Fietsen is gezond en beter voor het milieu dan het rijden in een auto. Wanneer u graag een langere fietstocht wilt maken kunt u deze combineren met een hotelovernachting bij Van der Valk. Bij ons kunt u namelijk een fietsarrangement combineren met een heerlijke hotelovernachting in een plaats naar keuze. Zo kunt u niet alleen in Terworm in Limburg profiteren van een fietsarrangement, maar ook in Houten, Utrecht, Vianen, Goes, Middelburg, Dordrecht, Leeuwarden, Groningen Westerbroek, Harderwijk, Apeldoorn, Duiven, Zwolle en Bloemendaal. Een voordeel van het fietsarrangement is dat u er heerlijk op uit kunt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het meenemen van uw fiets. Het fietsarrangement is inclusief fietsverhuur, waardoor het zelfs een optie is om met de trein naar het hotel te komen.

Boek een fietshotel

Boek een fietshotel in Limburg

Door een fietsarrangement in Limburg te boeken zult u al snel merken dat u veel vrijheid heeft om te gaan waar u zelf wilt. Bovendien zult u merken dat u van een stressvrije vakantie kunt genieten en toch de mogelijkheid heeft om verschillende plekken te bezoeken. Zo hoeft u tijdens uw fietsvakantie geen rekening te houden met de auto en de kosten die daarbij komen kijken, zoals benzine en kosten voor het parkeren. Bovendien heeft u even geen last van filestress; u fietst overal gemakkelijk tussendoor. Nadat u zich heeft kunnen vergapen aan het prachtige en glooiende landschap van Limburg, kunt u uitgebreid genieten van alle voorzieningen die het fietshotel Limburg te bieden heeft.

Optimaal genieten van uw fietshotel in Limburg

Uw overnachting in fietshotel Limburg in Terworm is niet zomaar een overnachting in een standaardhotel. Bij het Van der Valk-hotel Terworm overnacht u namelijk in een prachtig kasteel met luxe kamers en vorstelijke suites. Hierdoor is uw fietsarrangement niet al afgelopen wanneer uw fietstocht erop zit, maar heeft u ook nog een nacht in het prachtige fietshotel Limburg tegoed. Een overnachting die op zijn zachtst gezegd best speciaal te noemen is.

Meer informatie over onze hotels