Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop Hotel Scheveningen

Bent u op zoek naar een goedkoop hotel in Scheveningen? Kijk niet verder dan Van der Valk. U bent bij ons altijd aan het juiste adres!

Boek een goedkoop Hotel Scheveningen

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Vlakbij Scheveningen strand
  • Gloednieuwe wellness
  • Gunstig gelegen aan A12

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels. Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Hotels aan zee

Hotels aan zee

Neem een kijkje bij onze hotels aan zee. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf vlakbij de kust. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Goedkoop hotel in Scheveningen

Wilt u overnachten in een goedkoop hotel nabij Scheveningen strand? Van der Valk is dé oplossing. Ons hotel ligt namelijk op slechts dertien minuten rijden vanaf de beroemde boulevard – en dat niet alleen. Scheveningen is natuurlijk ook thuis voor attracties als Holland Casino en het AFAS Theater. U heeft in deze sfeervolle badplaats dus voldoende te doen: reden genoeg om ons hotel in Den Haag - Nootdorp te kiezen als goedkoop hotel bij Scheveningen. Een goedkoop hotel Scheveningen last minute boeken? Dat kan natuurlijk ook. We verwelkomen u graag!

Goedkoop hotel Scheveningen inclusief ontbijt

Onze hotels, en specifiek de hotels die onder de noemer Valk Exclusief vallen, laten u genieten van heerlijke exclusiviteit. Een gratis ontbijt wanneer u online boekt bij ons goedkope hotel nabij Scheveningen, bijvoorbeeld. We bieden u daarnaast, over eten gesproken, gedurende de dag tal van andere maaltijden die gegarandeerd in de smaak vallen. U kunt dus ook aanschuiven voor een uitgebreide lunch of heerlijk diner. Onze koks staan voor u klaar.

Arrangementen

Ons goedkope hotel bij Scheveningen geeft u ook de mogelijkheid om verschillende arrangementen te boeken. Deze arrangementen maken uw verblijf in een Valk Exclusief hotel nog leuker en voordeliger: u combineert dit namelijk met een bezoek aan een attractie in de buurt. Bezoek gerust even onze website om te kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Locatie en Bereikbaarheid

Ons goedkope hotel nabij Scheveningen ligt aan de oostkant van Den Haag. Het hotel is te vinden bij de plaats Nootdorp: u ziet 'm liggen wanneer u over de A12 rijdt en de afslag Nootdorp neemt. We zijn daarnaast zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer: de accommodatie ligt namelijk op loopafstand van station Den Haag Ypenburg.

Meer informatie over onze hotels