Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkope vakantie Nederland bungalow

Bent u toe aan een heerlijke en welverdiende vakantie in eigen land? Dan gun uzelf vandaag een kleine traktatie! Een goedkope vakantie Nederland bungalow boekt u natuurlijk bij Valk Exclusief. De bungalows in Akersloot zijn van alle gemakken voorzien en u vertoeft in een rustige en groene omgeving. Op die manier heeft u echt het gevoel er even tussenuit te zijn. Voor een ontspannen vakantie hoeft u echt niet per se naar het buitenland, want een vakantie Nederland bungalow is beslist de moeite waard. Bij ons heeft u de keuze uit diverse goedkope vakantiebungalows Nederland. Ze hebben een prachtige ligging aan het water en dus wordt u 's morgens wakker met uitzicht op het water.

Boek goedkope vakantie Nederland bungalow

Bungalows - Hotel Akersloot

Bungalows - Hotel Akersloot

  • Compleet ingerichte bungalows
  • Maximaal 5 personen
  • Twee verdiepingen

Kom overnachten in de bungalows van hotel Akersloot.

Waarom u kiest voor een vakantie bungalow Nederland

Zoekt u een goedkope vakantie Nederland bungalow? Laat u verrassen door onze unieke bungalows. De accommodaties beschikken over een prachtige woonkamer, een ruime keuken met alles erop en eraan, meerdere slaapkamers en een luxe badkamer. Dat maakt de woningen geschikt voor u alleen, een vakantie met uw partner of een lange vakantie het met hele gezin. Dankzij een goedkope vakantie Nederland bungalow is ook de prachtige natuur binnen handbereik. Akersloot ligt in Noord-Holland en in de directe omgeving bevinden zich veel weiland en water. Bovendien liggen ook bossen, duinen en heide op slechts een steenworp afstand van de vakantiebungalow. Een betere manier om tot rust te komen is er niet!

Goedkope vakantie Nederland bungalow boekt u bij Valk Exclusief

Een goedkope vakantie Nederland bungalow heeft een gunstige ligging. De vakantiewoningen liggen namelijk dicht langs de A9 en zijn dus gemakkelijk bereikbaar met de auto. Uiteraard heeft u in de woning geen last van voortrazend verkeer. Dat geeft u het gevoel echt even helemaal weg te zijn. U boekt een vakantiewoning in Akersloot voor een periode van minimaal vier weken. Dit doet u gemakkelijk online en u betaalt daarbij geen reserveringskosten. Verder maakt u gebruik van de faciliteiten die horen bij ons hotel in Akersloot. Dit betekent ook dat u heerlijk kunt zwemmen in ons riante binnenzwembad. Laat daarom uw oog vallen op een goedkope vakantie Nederland bungalow en ervaar de voordelen van overnachten bij Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels