Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute aan zee

Iedereen gaat graag op vakantie en de nabijheid van de zee brengt toch altijd net een extra dimensie. Lekker luieren aan het strand, watersport beoefenen, met de boot varen of gewoon genieten van de frisse zeelucht: het zijn stuk voor stuk redenen om de kust op te zoeken. Als dat dan ook nog eens goedkoop kan, is het helemaal mooi meegenomen. Een last minute aan zee in één van de prachtige Van der Valk-hotels nabij het water vervult die criteria met verve. Een aangenaam en comfortabel verblijf voor een prikje terwijl het kabbelende water op u wacht.

Bekijk onze hotels aan zee

  • Hotel Akersloot

    Hotel Akersloot

    Je staat binnen no-time op de prachtige en bruisende stranden van Castricum, Zandvoort of Bloemendaal!

  • Hotel Middelburg

    Hotel Middelburg

    De provincie waar de zon het meest schijnt én je op het mooiste strand van Nederland kan vertoeven!

Last minute hotel aan zee: een greep uit de opties

Nederland is vanzelfsprekend een land met een overvloed aan kust. Van der Valk heeft dan ook heel wat opties om een hotel aan zee last minute te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het culturele koppelen met het ontspannende karakter van de kust in hotel Den Haag-Nootdorp? Ook de Van der Valk-hotels in Leiden en Haarlem bieden tal van opties tot een veelzijdige last minute aan zee. Lekker charmant in een pittoreske omgeving genieten van uw last minute aan zee? Dan is het Van der Valk-hotel Akersloot ongetwijfeld één van de beste hotels aan zee Nederland last minute.

Overnachting aan zee last minute boeken: onze faciliteiten

Een last minute aan zee in één van de Van der Valk-hotels biedt het beste van het beste. Voldoende uitvalsopties voor een aangename vakantie, bijvoorbeeld. Bovendien hoeft u geen compromis op luxe te sluiten. Al onze hotels beschikken over een à la carte restaurant, extra’s zoals een fitness- en een wellnesscentrum en uiteraard ontzettend comfortabele kamers. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat u terecht komt in een aangename, natuurlijke en rustgevende omgeving om echt even de batterijen op te laden.

Last minute aan zee? Ontdek de mogelijkheden en boek één van de exclusieve aanbiedingen van Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels