Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Biesbosch

Het Van der Valk hotel Biesbosch ligt vlak bij het nationaal park De Biesbosch, een uitgelezen bestemming om in alle rust en midden in een groene omgeving te genieten en uw batterijen weer op te laden. Tijdens uw verblijf is er zoveel te zien en te bewonderen, dat u aan een weekend niet genoeg hebt. En overnachten in de Biesbosch is al evenmin een probleem.

Boek Hotel Biesbosch

Hotel Dordrecht

Hotel Dordrecht

  • wellness center
  • binnenzwembad
  • dichtbij Nationaal Park De Biesbosch

Hotel Dordrecht ligt op fietsafstand van Nationaal Park De Biesbosch, van het historische hart van Dordrecht en is direct gelegen aan de rijksweg A16.

Boek nu

Ongerepte natuur

Natuurpark De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Het is er volop genieten van uitgestrekte landschappen en van een uitzonderlijke fauna en flora met zeldzame vogels, bomen, bloemen en planten. In de Biesbosch overnachten is ook geen probleem. U kunt rekenen op een aangenaam verblijf in het Van Der Valk hotel Biesbosch. Het Biesbosch hotel beschikt over comfortabele kamers en luxe suites. U hebt ze voor het uitkiezen. Bekijk ook onze pagina over een huisje in het bos.

Overnachten in hotel Biesbosch

Dit Van der Valk-hotel ligt op nauwelijks tien kilometer van het natuurpark. Vlakbij ligt Dordrecht, een stad met vele toeristische troeven. Met de auto staat u in enkele minuten midden tussen het groen. Parkeren is ook geen probleem, er is meer dan plaats genoeg. Met de fiets van hotel Biesbosch naar het gelijknamige natuurpark is een aanrader. In het park kunt u uw fietstocht ongestoord voortzetten.

Luxe en comfort

Overnachten in Biesbosch is genieten van luxe en comfort. Alle kamers van hotel Biesbosch zijn stijlvol en gezellig ingericht. U beschikt er over een eigen badkamer. Gratis wifi, airconditioning en een moderne televisie behoren eveneens tot de standaardfaciliteiten. In het volledig uitgeruste wellnesscenter komt u helemaal tot rust. Verder heeft het hotel een zwembad, sauna en gymzaal. Overnachten in hotel Biesbosch is voor iedereen een echte verademing.

Verfijnde gerechten

In hotel Biesbosch is het ook culinair genieten. Dat hebt u te danken aan de aanwezigheid van enkele topkoks, die u verfijnde gerechten serveren. Men werkt er uitsluitend met dagverse producten van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie over onze hotels