Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Den Haag Scheveningen

Wilt u binnenkort een paar dagen weg aan zee, kies dan voor een verblijf in een Hotel Den Haag Scheveningen. In dit prachtige gebied zijn talloze hotels waar u uit kunt kiezen: bij Valk Exclusief hotel Den Haag-Nootdorp kunt u optimaal ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Ons hotel is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en na een kort ritje staat u binnen 20 minuten op het strand. Heeft u binnenkort iets te vieren met uw partner, ouders of kinderen, doe dat dan in ons Hotel Den Haag Scheveningen.

Boek Hotel Den Haag Scheveningen

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Vlakbij Scheveningen strand
  • Gloednieuwe wellness
  • Gunstig gelegen aan A12

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels. Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Een romantisch weekendje weg

Elke relatie heeft af en toe wat extra aandacht nodig. Even ontsnappen, uit de drukte en waan van het dagelijks bestaan en tijd maken voor elkaar kan heel goed tijdens een weekendje weg. Wilt u uw partner verrassen met een romantisch weekendje weg? Boek dan een kamer of suite in ons Hotel Den Haag Scheveningen ook als u last minute naar Den Haag wil kunt u bij ons een luxe kamer boeken. Het hotel beschikt bijvoorbeeld over kamers met privé sauna of bubbelbad. Ga overdag de stad in of breng een middag op het strand door. Veel meer dan goed gezelschap en een strandwandeling is niet nodig voor een onvergetelijke middag. ’s Avonds kunt u in het Hotel Den Haag Scheveningen dineren of genieten van een fles champagne in de bubbelbad. Wilt u het leven vieren met uw partner, dan is ons Hotel Den Haag-Nootdorp de perfecte keuze. Vergeet ook niet te kijken

Luxe genieten in een Hotel Scheveningen Den Haag

Ons Hotel Den Haag Scheveningen beschikt over verschillende faciliteiten. Zo is er een zwembad, waar u ’s ochtends heerlijk baantjes kunt trekken, om vervolgens aan te schuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Wilt u een dagje winkelen, dan is het centrum van Den Haag heel leuk en letterlijk om de hoek. Neem de tijd om te genieten van de wellness, lees een goed boek of voer een goed gesprek in de hotelbar onder het genot van een drankje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag het personeel om tips voor leuke restaurantjes en uitjes in de buurt en geniet van kostbare tijd met elkaar. Kortom, Hotel Den Haag-Nootdorp bezorgt u een heerlijk verblijf.

Meer informatie over onze hotels