Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Keukenhof

De Keukenhof bezoeken is extra leuk wanneer u hier een heerlijk ontspannen verblijf in een hotel bij de Keukenhof aan koppelt. In ons Van der Valk hotel logeert u tegen een verrassend voordelige prijs. In de maanden maart en mei geniet u op de beroemde Keukenhof van maar liefst 32 hectare aan bloemenpracht. Doe inspiratie op en neem deel aan leuke activiteiten voor jong en oud. Wij maken het mogelijk om goedkoop te genieten van de Keukenhof in combinatie met een voordelige verblijf in een luxe en ruime kamer. Bij ons arrangement is voor het overnachten bij de Keukenhof is tevens de toegang voor dit bijzondere evenement inbegrepen.

Boek een hotel dichtbij een attractiepark

Een luxe Keukenhof overnachting met veel extra's

In ons Van der Valk hotel bij Schiphol logeert u omringd door luxe, comfort en gratis extra faciliteiten. Zo kunt u zich in ons hotel bij de Keukenhof stijlvol ontspannen in een voordelige kamer en gratis gebruik maken van bijzondere faciliteiten. Voorbeelden van faciliteiten voor onze gasten zijn onze professionele fitnessruimte en een geheel eigen zwembad. Als onze gast heten we u tevens van harte welkom in ons wellness center. Kortom, tijdens een voordelig verblijf in ons hotel bij de Keukenhof ontbreekt het u aan niets.

Culinair genieten in ons hotel bij de Keukenhof

Wilt u zorgeloos kunnen ontspannen na een dag tussen de bloemen? Maak dan gebruik van ons voordelige restaurant. Hier vindt u een uitgebreide menukaart vol gerechten die bereid zijn met zoveel mogelijk lokaal geteelde producten. Heeft u allergieën of bijzondere wensen? Onze chefs horen het graag. Uiteraard is een uitgebreid ontbijtbuffet de beste manier om een actieve dag goed te starten. Zoek niet langer naar hotels in de Keukenhof, Van der Valk Schiphol heeft een ideale ligging ten opzichte van dit evenement in de lente.

Een goed bereikbaar hotel bij de Keukenhof boeken

Ons Van der Valk hotel is eenvoudig te bereiken vanuit heel Nederland. U kunt gebruik maken van onze gratis shuttle naar Schiphol en uiteraard parkeert u geheel gratis. Bekijk onze arrangementen voor de lente en geniet goed verzorgd van uw hotel bij de Keukenhof. Ons gastvrije team staat voor u klaar met leuke tips voor activiteiten in de omgeving.

Meer informatie over Hotel Schiphol