Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Roermond

Bent u op zoek naar een hotel nabij Roermond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons hotel bij Roermond met zwembad is dé locatie om even heerlijk tot rust te komen.

Boek Hotel Roermond

Hotel Roermond goedkoop verblijven in mooi Limburg

Bent u op zoek naar een hotel bij Roermond voor een goede prijs? Dan bent u bij ons zeker op de juiste plaats. Wij bieden u een heerlijke hotelovernachting voor een nog mooiere prijs. Ons hotel is gelegen bij de Limburgse plaats Heerlen, vanwaar u binnen een klein halfuurtje in het centrum van Roermond bent. Ook bieden wij luxe kamers in ons hotel bij Roermond met bubbelbad. Dat is pas écht tot rust komen in het fraaie Limburg.

Lekker shoppen

Roermond is een van de beste plaatsen om te shoppen in Limburg. Met de komst van het grote Designer Outlet Centrum komen mensen van heinde en ver om hier hun slag te slaan. Daarnaast heeft Roermond een mooie binnenstad waar u heerlijk kunt genieten van een drankje op het terras of de leuke winkeltjes kunt bezoeken.

Arrangementen via ons Van der Valk hotel

Naast overnachten en heerlijk shoppen zijn er nog tal van andere activiteiten die u in en om ons hotel kunt doen. Kijk gerust eens tussen de arrangementen die we aanbieden, er zit ook vast iets bij wat uw weekend in ons hotel nog leuker maakt. Let op: onze arrangementen wisselen door het jaar heen.

Locatie en bereikbaarheid

Ons hotel bij Roermond is gelegen bij de plaats Heerlen. Vanuit ons hotel bij Roermond bent u binnen een klein halfuurtje in Heerlen. Daarnaast is ons hotel zo gelegen dat u ook snel naar andere locaties kunt reizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Sittard, Valkenburg of Maastricht? Ons hotel bij Roermond is gelegen aan de N281. Daarnaast zijn ook de treinstations Heerlen Woonboulevard en station Heerlen op loopafstand van ons hotel gelegen.

Meer informatie over onze hotels