Direct naar de contentDirect naar de footer

Lang weekend weg

Heerlijk, een lang weekend met Pasen, Pinksteren of gewoon zomaar tussendoor. Lekker met zijn tweetjes of met de kinderen. Als u er zo nu en dan lekker een lang weekend tussenuit gaat, dan voelt u zich weer helemaal uitgerust. In een hotelsuite bijvoorbeeld met een eigen zwembad en luxe wellnessfaciliteiten. Wist u dat u bij u in de buurt altijd een Van der Valk te vinden is waar u heerlijk in de watten wordt gelegd? Want een lang weekend weg in Nederland bij ons is puur genieten.

Boek een lang weekend weg

Genieten van een heerlijk lang weekend weg

Om uzelf weer helemaal op te laden, trakteert u zich op een lang weekend weg in Nederland bij een van onze mooie Van der Valk hotels. Wij staan voor u klaar met een luxe suite, verwenarrangementen en natuurlijk culinaire lekkernijen. Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot het zwembad en de wellnessfaciliteiten van onze hotels. Ieder Van der Valk hotel is anders en biedt u verschillende themasuites en ervaringen aan. Dat maakt een verblijf in onze hotels iedere keer weer even verrassend en gezellig. Ontdek hoe mooi Nederland is en verblijf iedere keer in een ander luxe hotel tijdens een lang weekend weg.

Ontspannen in een Van der Valk hotel

In Nederland is zeer veel te zien en te doen, vooral tijdens een lang weekend weg. Daarom liggen onze hotels liggen altijd in de buurt van leuke dagjes uit. Zo zijn we langs de snelwegen te vinden in Nederland, zodat u na een overnachting en het ontbijt zo op de plaats van bestemming bent tijdens uw lang weekend weg. Een dagje pretpark, shoppen, museum of dierentuin wordt zo nog relaxter. Daarnaast zijn er veel hotels vlakbij prachtige natuurgebieden te vinden. Stap op een van onze hotelfietsen en maak een prachtige tocht door het historische Drenthe of het waterrijke Friesland. Geniet van een wandeling door de Limburgse bossen en de Noord-Brabantse heide. Of waai lekker uit aan de stranden van de Noordzee. Na een mooie dag schuift u bij ons aan voor een smakelijk diner en slaapt u heerlijk in de luxe suites. Zo wordt een lang weekend weg een echte minivakantie.

Meer informatie over onze hotels