Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute Limburg

Bent u druk en gestrest van het werk of door een andere situatie? Vaak kan het dan eens helpen om er even een paar dagen tussenuit te gaan. U hoeft hier helemaal niet voor in het vliegtuig te stappen. Nederland kent genoeg leuke plekken die het ontdekken waard zijn en het voordeel is dat u nooit ver hoeft te reizen. Heeft u misschien al eens aan een last minute Limburg hotel gedacht? Met een heerlijke last minute Limburg kunt u weer helemaal bijtanken. Wij bieden u voor uw Zuid Limburg last minute de keuze uit een van onze gemoedelijke hotels.

Boek een last minute Limburg

Onze hotels voor een last minute Limburg

Wilt u een last minute Zuid Limburg boeken, dan kunt u onder meer terecht in Hotel Maastricht. Met de gratis shuttledienst van het hotel wordt u keurig naar het centrum van Maastricht gebracht, om deze bruisende Limburgse stad te verkennen. Maastricht is een ideale stad als u een weekendje wilt shoppen. U kunt bij uw last minute Limburg ook kiezen voor een andere streek in Zuid-Limburg en bijvoorbeeld een last minute boeken in Hotel Heerlen. U zit aan de Duitse grens en kunt ontspannen in ons pas vernieuwde zwembad en wellness. Ook Heerlen is een leuke stad om eens te bezoeken. Trots kunnen wij ook een last minute in Limburg aanbieden in onze kastelen: Kasteel Terworm en Hotel Kasteel Bloemendal. Kasteel Terworm ligt op een prachtig landgoed, waar u kunt wandelen en waarbij de kamer u een koninklijk gevoel zal geven. Hier komt u echt tot rust. Uw last minute Limburg in Hotel Kasteel Bloemendal zal onvergetelijk worden, doordat u in een prachtig statig kasteel verblijft en kunt golven op een van de golfbanen in de buurt. Tevens ligt dit kasteel in de buurt van het drielandenpunt van Vaals.

Geniet op hoog niveau tijdens uw last minute Limburg

Als u ons hotel Limburg last minute boekt, geniet u letterlijk van kwaliteit op hoog niveau. Limburg is een provincie van hoge heuvels, waardoor u geniet van prachtige uitzichten. Maar ook geniet u van de kwaliteitsvolle hotelkamers, waarbij u een keuze heeft tussen veel verschillende types en standaarden. Of u nu kiest voor een standaard kamer of een luxe suite, onze kamers zijn ruim ingedeeld en voorzien van alle luxe die u nodig heeft voor uw ontspannen last minute Limburg.

Meer informatie over onze hotels