Direct naar de contentDirect naar de footer

Eindeloos genieten tijdens een nachtje Scheveningen

Wilt u binnenkort een nachtje weg ergens in Nederland? Kies dan voor een nachtje Scheveningen! Wat is er nou leuker dan een weekendje weg aan zee? Een nachtje Scheveningen is geschikt voor het hele gezin of juist om er even met uw partner tussenuit te gaan. In de omgeving is genoeg te doen en te beleven: van strandwandelingen en drankjes op het strand tot een museumbezoek of dagje winkelen. Wilt u in Scheveningen nachtje weg, boek dan een verblijf in ons Hotel Den Haag – Nootdorp. Dit hotel ligt aan de A12 en met een kwartiertje rijden staat u op het strand!

Boek Nachtje Scheveningen

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Vlakbij Scheveningen strand
  • Gloednieuwe wellness
  • Gunstig gelegen aan A12

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels. Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Cultuur snuiven en romantische strandwandelingen

Een nachtje Scheveningen is voor veel mensen de manier om even te ontsnappen uit het drukke dagelijks bestaan. Na een nachtje weg Scheveningen voelt u zich als herboren door de frisse lucht op het uitgestrekte strand. Maak een romantische strandwandeling bij zonsopkomst of zonsondergang en geniet van een heerlijke avond bij een van de vele strandtenten. Naast het strand is er nog veel meer te doen in de omgeving: zo zijn er in de buurt van Scheveningen verschillende musea die u kunt bezoeken. Heel bijzonder is het Panorama Mesdag: hier schilderde Mesdag een enorme voorstelling van het strand, die u tot vandaag de dag kunt bewonderen. Ook leuk is een bezoek aan het Mauritshuis of een wandeling langs de beeldententoonstelling op de boulevard. Cultuur snuiven tijdens uw nachtje Scheveningen is in elk geval geen probleem!

Winkelen en heerlijk uit eten

Boekt u binnenkort een nachtje Scheveningen, dan hoeft u zich niet te vervelen: in de buurt van ons Valk Hotel Den Haag - Nootdorp, kunt u namelijk ook fantastisch winkelen en heerlijk uit eten. Sla uw slag in de stad vol hippe boetiekjes, vintage winkels en natuurlijk ook de bekende winkelketens. Heeft u tijdens het winkelen behoefte aan een welverdiende pauze? Dan kunt u terecht bij een van de vele restaurants in de stad: vegan, glutenvrij, Hollands, Indiaas of een simpele biefstuk of saté. De mogelijkheden zijn eindeloos! Sluit uw nachtje Scheveningen af met een drankje aan de hotelbar en geniet van de prachtige omgeving.

Meer informatie over onze hotels