Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Nederland weekendje weg

Bent u van plan om in Nederland een weekendje weg te gaan? Dan bent u bij Van der Valk uiteraard aan het juiste adres. Onze hotels zijn gesitueerd door het hele land, waardoor er ook altijd een hotel bij uw beoogde bestemming te vinden is. Of het nu gaat om een weekendje weg over een paar maanden of juist om een lastminute weekend, wij hebben een ruime keuze in reis aanbiedingen.

Boek een weekendje weg

Waarom in Nederland een weekendje weg?

Heerlijk vakantie in Nederland? Weekendje weg is ideaal. Nederland heeft meer te bieden dan veel mensen in eerste instantie denken. Er zijn tal van activiteiten en attracties waar u vast nog niet geweest bent of graag nog eens naar terugkeert. Speciaal daarvoor kunt u bij Van der Valk gewoon lekker in Nederland een weekendje weg. Naast onze mooie hotels hebben wij ook tal van leuke arrangementen, welke per hotel verschillend zijn.

Arrangementen

Naast het overnachten in een hotel in Nederland is er uiteraard nog veel meer te beleven. Speciaal voor mensen die in Nederland een weekendje weg willen hebben we een ruim assortiment in arrangementen. Het voordeel van deze arrangementen zit vooral in de wijze waarop deze arrangementen zijn samengesteld. Heerlijk overnachten in een van de Van der Valk hotels en tevens de leukste attracties in de regio bezoeken. Een combinatie van deze twee bieden we aan voor een onweerstaanbare prijs.

Locatie en bereikbaarheid

Daarnaast snapt Van der Valk ook dat u graag de auto thuislaat, als u een weekendje weg gaat. Daarom zijn al onze hotels gemakkelijk te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de manier waarop u op de bestemming aankomt.

Heerlijk genieten

Er valt, ook wanneer u in Nederland een weekendje weg gaat, genoeg te genieten. Onze hotels hebben tal van faciliteiten, waardoor u nog meer tot rust komt tijdens uw weekend weg.

Meer informatie over onze arrangementen