Direct naar de contentDirect naar de footer

Even heerlijk uitwaaien? Kom overnachten aan zee

Wat is er nu fijner dan na een lange periode werken te overnachten aan zee. Zoals u weet, zijn de mogelijkheden hiervoor eindeloos. U wordt overweldigd met allerlei leuke hotels, campings, B&B, ga zo maar door. Van der Valk helpt u graag een eind op weg om uw ideale verblijf te vinden.

In het noorden van ons land vindt Leeuwarden. Vanaf hier kunt u allerlei verschillende uitstapjes maken. Denk bijvoorbeeld aan winkelen, wadlopen en het opzoeken van de Waddeneilanden. Dit zijn bijzondere belevingen die u in andere delen van het land niet snel zal meemaken. Vooral voor échte natuurliefhebbers is het bezoeken van deze eilanden om niet te vergeten.

Boek Hotel Leeuwarden

Hotel in Leeuwarden

Hotel in Leeuwarden

  • 117 Royale kamers en luxe suites
  • Sauna en fitness
  • à la carte restaurant en live cooking
  • Groene omgeving

Bij Hotel Leeuwarden komt u helemaal tot rust. Geniet van de natuurrijke omgeving en de omliggende karakteristieke dorpjes.

Bezoek de Waddeneilanden vanaf Hotel Terschelling

Hotel Leeuwarden, oftewel Hotel Terschelling, ligt op korte afstand van de stad Harlingen. Vanaf deze kustplaats gaat een Veerboot naar Terschelling. U kunt de boot lopend, fietsend of per auto betreden. Na ongeveer 1 uur en 45 minuten komt u aan op Terschelling. Het eiland biedt u een grote variatie in natuur. Nederland heeft weinig gebieden waar het strand, duinen, bos en heiden op zo een klein oppervlak bij elkaar liggen. Hier komt ook bij kijken dat een tal van diersoorten zich op het eiland hebben gevestigd. Klinkt dit voor u als dierenliefhebber al interessant?

Veel gezinnen en koppels denken aan een Hotel Terschelling wanneer zij willen overnachten aan zee. Terschelling kan vanaf Leeuwarden makkelijk bereikt worden.

Zonder de auto op reis bij Hotel Vlieland

U kunt op verschillende manieren op Vlieland komen. Dit kan via Terschelling en rechtstreeks vanaf Harlingen. Als u vanaf Harlingen vertrekt kunt u na het bezoek heerlijk bijkomen in een Hotel Vlieland. Het verschil met Terschelling is dat Vlieland niet met de auto mag worden betreden. Wel worden u enkele manieren aangeboden om u toch te kunnen verplaatsen op het eiland.

Vanaf een Hotel Vlieland kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Het eiland zorgt ervoor dat voor jong en oud genoeg te doen is. Het hele jaar door kunt u het eiland bezoeken. Kom in ieder seizoen iets anders beleven. Net als Hotel Terschelling kunt u bij Hotel Leeuwarden terecht als u op Vlieland wilt overnachten aan zee.

Boek een hotel aan zee