Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachting Scheveningen

Wilt u Scheveningen ontdekken en zoekt u naar een geschikt hotel voor een overnachting Scheveningen? Dan is het Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp beslist een goed idee voor een overnachting Scheveningen. Het comfortabele en luxueuze hotel ligt op een steenworp afstand van Scheveningen vlak aan de A12. Het is dus makkelijk bereikbaar. Het bruisende centrum van Den Haag ligt maar tien kilometer verderop. Zo is het stijlvolle hotel meteen een geschikte startplaats voor een boeiend bezoek aan regeringsstad Den Haag met zijn Binnenhof en Paleis Noordeinde, vele interessante musea en leuke winkels als blikvangers. Met een stijlvolle overnachting Scheveningen staat u in enkele minuten in het centrum van Delft of op het strand van Scheveningen.

Boek een overnachting Scheveningen

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Vlakbij Scheveningen strand
  • Gloednieuwe wellness
  • Gunstig gelegen aan A12

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels. Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Luxueuze overnachting Scheveningen

In Hotel Den Haag- Nootdorp verblijft u in een van de 142 comfortabele kamers. Die zijn opvallend ruim en uitgerust met een stijlvolle badkamer met bubbelbad en een afzonderlijke douche. U beschikt er over een flatscreen televisie en gratis internet. Voor zakenmensen zijn er 14 vergaderzalen. Er is ook gratis parkeergelegenheid voor iedereen. In het restaurant geniet u dagelijks van een gezond ontbijtbuffet met ambachtelijk gebakken brood, fruitsalades en zelfs een stevig Engels ontbijt. Voor lunch en diner kunnen gasten ook terecht in het restaurant van het hotel. Op zondag is het aanschuiven voor de familiebrunch. De buffetgerechten worden daar bereid. In de losse sfeer van De Nova Star bar is het heerlijk ontspannen.

Omgeving Scheveningen overnachting

In Den Haag en omgeving valt er meer te zien en te beleven dan u denkt. Zelfs voor de meer sportieve toerist valt er veel te beleven. De golfbanen Delfland en Burggolf in Zoetermeer liggen maar 15 kilometer verderop. In het nabijgelegen Zoetermeer kunt u zich uitleven op een indoor skibaan van Snowworld. Madurodam, het strand van Scheveningen en Duinrell in Wassenaar liggen ook niet veraf en zijn erg leuke bestemmingen voor een dagje uit met het gehele gezin. Het historische centrum van Delft weet met veel waardevolle gebouwen vele toeristen te bekoren. Een overnachting Scheveningen zal u zeker niet ontgoochelen.

Meer informatie over onze hotels