Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje Valkenburg

Bent u van plan om een weekendje weg te gaan naar Valkenburg en zoekt u nog een mooie locatie om te overnachten? Kijk dan niet verder dan Van der Valk. Een weekendje Valkenburg wordt namelijk nóg mooier met een verblijf in een betaalbaar hotel.

Boek een weekendje Valkenburg

Weekendje Valkenburg wat te doen?

Een weekendje Valkenburg is een aantal dagen genieten van de omgeving en de pracht die dit eeuwenoude stadje kent. Iedereen kent de stad Valkenburg, ondanks het feit dat ze maar zesduizend inwoners heeft. Een weekendje Valkenburg staat dan ook op de bucket list van vele Nederlanders. De geschiedenis van Valkenburg gaat, naar alle waarschijnlijkheid, terug naar het jaar 3300 voor Christus. Niet dat Valkenburg toen al een stad was, maar bezienswaardigheden als de oude vuursteenmijn verraden dat er wel degelijk werd geleefd. Naast deze mijn zijn er nog tal van andere, oude gebouwen en anderszins toeristische attracties die een bezoek aan Valkenburg absoluut de moeite waard maken. Reden genoeg om een weekendje Valkenburg op met hotel op z'n minst te overwegen!

Overnachten tijdens een weekendje Valkenburg

Een overnachting boeken tijdens een weekendje Valkenburg kan soms erg lastig en prijzig zijn. Dit komt doordat Valkenburg zeer toeristisch is ingesteld. De stad leeft van het toerisme en heeft niet voldoende bedden iedere reiziger op te kunnen vangen. Van der Valk Maastricht is dan de ideale oplossing. Dit hotel ligt op zo'n vijftien minuten rijden vanuit de binnenstad van Valkenburg: goedkoop én dichtbij. Daarnaast kunt u uw weekendje Valkenburg ook uitstekend combineren met de mooie stad Maastricht.

Bereikbaarheid

Van der Valk Hotel Maastricht ligt vlakbij van de binnenstad van Valkenburg en het centrum Maastricht. Makkelijk te bereiken per auto, dus. Valkenburg is vanaf ons hotel ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij onze receptie.

Meer informatie over onze hotels