Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje Veluwe

De Veluwe in de provincie Gelderland is het meest veelzijdige natuurgebied van Nederland. Vanuit een van de nabijgelegen Van der Valk-hotels in Apeldoorn, Harderwijk of Zwolle is dit gebied snel en goed bereikbaar. In deze hotels logeert u zeer voordelig en kunt u rekenen op een verblijf waarbij u als onze gast gratis gebruik kunt maken van onze luxe voorzieningen. Zo biedt een weekendje op de Veluwe totale ontspanning voor een onverwacht laag kamertarief.

Boek een weekendje Veluwe

Hotels op de Veluwe

Hotels op de Veluwe

Neem een kijkje bij onze hotels op de Veluwe. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf in de natuur. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Wandelen, shoppen of fietsroutes op de Veluwe volgen?

Nationaal park de Hoge Veluwe biedt gratis parkfietsen, waarmee u het hele park kunt verkennen. Bezoek het in het park gelegen museum Kröller-Müller (met een grote collectie werken van Vincent van Gogh), het infocentrum met leuke activiteiten, of spot herten, bijzondere vogels en wilde zwijnen. Paleis Het Loo in Apeldoorn is een bezoek meer dan waard tijdens een weekendje Veluwe. Hier leert u over de geschiedenis van het Koninklijk Huis en geniet u van de bijzondere tuinen. Vanuit een van onze nabijgelegen hotels bent u snel in het historische Deventer (met een middeleeuws centrum en het oudste huis van Nederland). In Apeldoorn, Zwolle of Deventer winkelt u in bijzondere boetiekjes, of maakt u een stadswandeling. Vanuit ons hotel in Duiven bereikt u het uitgebreide winkelplein (met onder andere een groot tuincentrum en een IKEA) in slechts twee minuten.

Omring door luxe genieten van een weekendje weg op de Veluwe

Een weekendje Veluwe biedt voor elk wat wils. Gaat u er even tussenuit met kinderen? Dan zijn Dinoland Zwolle en de Apenheul in Apeldoorn echte aanraders. Vanwege de centrale ligging van het natuurgebied aan de A1 kunt u een weekendje Veluwe plannen zonder een lange autorit. U parkeert gratis bij uw hotel, en kunt in de meeste Van der Valk-hotels rekenen op een wellnesscenter met een zwembad en ruime kamers met een luxe inrichting. Boek een goedkope break met een weekendje Veluwe en geniet van pure ontspanning, goed eten en een zeer warm welkom in onze hotels bij dit prachtige natuurgebied.

Meer informatie over onze hotels